Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο φθινόπωρο του 2019, η νέα γενιά του L200 ξεκινά την εμπορική της πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ.

Το νέο Mitsubishi L200 έρχεται! (+video)

16.690 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2019)

Μέσα στο φθινόπωρο, αναμένεται να λανσαριστεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η νέα -6η κατά σειρά- γενιά του Mitsubishi L200, ενός εκ των πιο σκληροτράχηλων Pick-Up σε παγκόσμιο επίπεδο. Δείτε το σχετικό video…

Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η –εντελώς- νέα γενιά του Mitsubishi L200 αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής) μέσα στο φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, με πολλαπλές τεχνολογικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς και εντελώς νέα σχεδίαση.
Παράλληλα, η Mitsubishi έχει ήδη παρουσιάσει και μια ειδική έκδοση του νέου L200 με την ονομασία «Absolute» που ουσιαστικά αναμένεται να αποτελέσει έναν εκ των βασικότερων… ανταγωνιστών για οχήματα όπως π.χ. η εντυπωσιακή έκδοση «Raptor» του νέου Ford Ranger.
Σε κάθε περίπτωση, μέσα στον Σεπτέμβριου υπολογίζουμε πως θα είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες για το νέο L200 ωστόσο, μέχρι τότε μπορείτε να δείτε ένα από τα πρώτα video που έχει παρουσιάσει η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.