Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακή και άκρως δυναμική η πρωτότυπη έκδοση «Absolute» της νέας γενιάς του L200 που παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση της Μπανγκόγκ.

Οι πολλαπλές επεμβάσεις στην ανάρτηση, έχουν αυξήσει την εδαφική ανοχή κατά 50 χλστ. και παράλληλα τις εκτός δρόμου ικανότητες του Pick-Up.

Πέραν των πολλαπλών δομικών ενισχύσεων, το L200 Absolute φέρει και εκτεταμένες επενδύσεις από ανθρακονήματα π.χ. στη μάσκα και στον προφυλακτήρα…

… ενώ το ίδιο ισχύει και στο πίσω τμήμα του αμαξώματος.

Οι μαύρες ζάντες ελαφρού κράμματος των 18 ιντσών με τα ελαστικά εκτός δρόμου της Falken (285/65/R18) κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τα Pick-Up «αγριεύουν»!

7.500 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2019)

Η ιδιαίτερα εντυπωσιακή –πρωτότυπη- έκδοση «Absolute» της νέας γενιάς του L200 σηκώνει το… γάντι που έριξε η Ford στους ανταγωνιστές της με την παρουσίαση της έκδοσης «Raptor» για το νέο Ranger!

Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, η έκδοση Raptor του νέου Ford Ranger είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δυναμικά και κατάλληλα εξοπλισμένα για εκτός δρόμου οδήγηση, οχήματα μαζικής παραγωγής που μπορεί να αποκτήσει κανείς.
Ωστόσο, η νέα αυτή τάση που η Ford εισάγει στην κατηγορία των Pick-Up με την παρουσίαση του νέου Ranger Raptor, φαίνεται πως δεν είναι… παροδική καθώς και οι υπόλοιπες εταιρείες με εκπρόσωπους στην κατηγορία των Pick-Up, έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να προσφέρουν δυναμικές και τουλάχιστον εντυπωσιακές (σε σχεδίαση και δυνατότητες) εκδόσεις οχημάτων.
Μια εξ αυτών είναι φυσικά η Mitsubishi, με την μακρόχρονη παράδοση στην δημιουργία αξιόπιστων και με εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες, οχημάτων.
Θέλοντας λοιπόν να ενισχύσει τον χαρακτήρα του νέου L200 που αναμένεται να λανσαριστεί εντός του 2019 και στις διάφορες αγορές της ΕΕ, η Mitsubishi παρουσίασε στην 40η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόγκ (Ταϊλάνδη), μια πρωτότυπη –άκρως δυναμική- έκδοση του νέου L200 με την ονομασία «Absolute».
Με βάση τις πρώτες εικόνες και τα στοιχεία που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το πρωτότυπο L200 Absolute διακρίνεται για τις πολλαπλές επεμβάσεις που έχει δεχθεί στο αμάξωμα και στα μηχανικά του μέρη σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του ιαπωνικού Pick-Up.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε προς το παρόν, η έκδοση Absolute εφοδιάζεται με ειδικές μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών που συνδυάζονται με εκτός δρόμου ελαστικά 285/65 της Falken ενώ, την ίδια στιγμή, οι επεμβάσεις που έχει δεχθεί η ανάρτηση έχουν αυξήσει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 50χλστ., βελτιώνοντας παράλληλα την πρόσφυση και την ευστάθεια του οχήματος σε πάσης φύσεως εδάφη.
Επιπρόσθετα, το πρωτότυπο L200 Absolute φέρει πολλαπλές επενδύσεις από ανθρακονήματα στη μάσκα, τους –τονισμένους- θόλους των τροχών, τους προφυλακτήρες κ.ά. χωρίς να παραβλέπουμε την ειδική επένδυση στην οροφή του οχήματος όπου περιλαμβάνονται και βοηθητικά φωτιστικά σώματα με πολλαπλές συστοιχίες LED.
Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο όχημα, το οποίο δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστό αν τελικά να συμπεριληφθεί στην γκάμα του νέου L200, έστω και ως –περιορισμένης κυκλοφορίας- έκδοση, οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφορικά με τον κινητήρα αναφέρουν πως πρόκειται για τον υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο των 2,4λτ. που αποδίδει ισχύ 180 ίππων και 430 Nm ροπής.