Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όχι ένα ή δύο αλλά 15 τροχόσπιτα συνολικού βάρους 20t. κατάφερε να έλξει το νέο Ford Ranger, υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες φυσικά!

Το νέο Ranger ρυμουλκεί 20t.! (vid)

4.239 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2019)

Με βάση τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία, το νέο Ranger μπορεί να ρυμουλκήσει φορτία βάρους έως και 3,5t. Τι γίνεται όμως αν κάποιος αποφασίσει να το παρακάνει; Η απάντηση στο video που σας παρουσιάζουμε…

Τόσο η υπάρχουσα όσο και η νέα γενιά του Ford Ranger που αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο καλοκαίρι του 2019, διακρίνονται για τις μεγάλες μεταφορικές τους δυνατότητες, μεταξύ των οποίων και η ικανότητα ρυμούλκησης trailer με φρένα, βάρους έως και 3,5t.
Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να καταδείξουν τις εντυπωσιακές ικανότητες του οχήματος, ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος το… παρακάνει, οι υπεύθυνοι της εταιρείας επισκέφθηκαν την πίστα δοκιμών Millbrook Proving Ground (Βρετανία), προκειμένου να υποβάλλουν το νέο Ranger σε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη δοκιμασία.
Συγκεκριμένα, συνέδεσαν στον κοτσαδόρο της νέας γενιάς του Ranger με τον 2,0λιτρο EcoBlue κινητήρα των 213 ίππων όχι ένα ή δύο, αλλά 15 συνολικά τροχόσπιτα όλων των τύπων, σε ένα συρμό μήκους 100 μέτρων και βάρους 20t. περίπου.
Το αποτέλεσμα της δοκιμασίας μπορείτε να βρείτε στο video που σας παρουσιάζουμε!