Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ελαστικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άριστη σχέση ποιότητας / τιμής.

Το νέο ελαστικό της Cooper για Vans

2.909 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2018)

Το νέο της ελαστικό με όνομα Εvolution Van λάνσαρε η Couper, με την εταιρεία να υπόσχεται πως είναι ο ορισμός του value for money.

Το προϊόν διαθέτει ανθεκτικό σύνθετο πέλμα για μεγάλη διάρκεια ζωής και παίρνει εξαιρετικό βαθμό «Β» στον τομέα της πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα. Οι προστατευτικές ραβδώσεις "φθοράς" έχουν διάμετρο 1,5mm στο πλευρικό τοίχωμα για να προσφέρουν μεγαλύτερη μακροζωία στο ελαστικό ενώ η εταιρεία υπόσχεται ακόμη πως χάρη σε μια τροποποίηση του πλευρικού τοιχώματος, παρατηρείται μείωση της πρόωρης φθοράς.

Σύμφωνα με την Cooper, το ελαστικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άριστη σχέση ποιότητας / τιμής, καθώς δεν είναι μόνο ανθεκτικό και ισχυρό, αλλά προσφέρει και χαμηλή αντίσταση κύλισης, οπότε χρησιμοποιείται λιγότερο καύσιμο. Όσον αφορά στις επιδόσεις, το νέο πλούσιο σε πυρίτιο πέλμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σταθερότητα κατά την πέδηση σε υγρές συνθήκες.

Ο Michiel Kramer, διευθυντής μάρκετινγκ της Cooper Tire Europe, είπε: "Το νέο μας ελαστικό Evolution Van έχει αναπτυχθεί στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο μας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των χρηστών του, με ανθεκτική κατασκευή, υψηλά επίπεδα ασφαλείας και εκτεταμένη συμβατικότητα που καλύπτει περισσότερο από 80% της αγοράς. Το Cooper Evolution Van ενισχύει τον ισχυρισμό μας ότι τα ελαστικά Cooper είναι κατασκευασμένα για να διαρκέσουν ».