Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τρέξε Rally Dakar με Renault (+video)

2.284 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Η Renault Trucks προσθέτει νέο περιβάλλον στον προσομοιωτή της, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να τρέξει στο Rally Dakar από την οθόνη του υπολογιστή του.

Η γαλλική φίρμα προχώρησε στη δημιουργία νέας πίστας εντός της εφαρμογής Renault TrucksSimulator, που διατίθεται δωρεάν στο καταναλωτικό κοινό, με τον περιβάλλοντα χώρο του Ράλλυ Ντακάρ. Ο «οδηγός» έχει τη δυνατότητα να βρεθεί ψηφιακά πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού Renault K520, μοντέλου που συμμετέχει κάθε χρόνο στο Ράλλυ Ντακάρ, όπως επίσης και στο Ράλλυ που πραγματοποιείται στο «δρόμο του μεταξιού».

Το νέο αυτό περιβάλλον έχει πέντες επίπεδα δυσκολίας, με την πρόσβαση στο καθένα από αυτά να γίνεται κλιμακωτά, αφού πρώτα ολοκληρωθεί επιτυχώς το προηγούμενο επίπεδο. Στην προσπάθεια να ξεκλειδώσει τα επόμενα επίπεδα, λοιπόν, ο χρήστης αποκτά νέες ψηφιακές εμπειρίες περνώντας από αμμόλοφους και λοιπά εμπόδια που μπορούν να βρεθούν στην απαιτητική διαδρομή του Ράλλυ Ντακάρ. 

Σημειώνουμε, μάλιστα, πως αφού ολοκληρωθούν επιτυχώς τα 5 επίπεδα δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να συναγωνιστεί με 4 ακόμα παίκτες, ενώ όσον αφορά στο gameplay, προσφέρονται δύο κάμερες -μία εκτός και μία εντός του φορτηγού- με τον χειρισμό να γίνεται είτε μέσω joystick, για τους υπολογιστές, είτε μέσω του αισθητήρα βαρύτητας σε tablet και smartphones -γέρνοντας τη συσκευή δεξιά ή αριστερά-.

Τέλος, η νέα έκδοση του Renault Trucks Simulator είναι διαθέσιμη για iOS και Android (δηλαδή σε App Store και Play Store) σε πέντε γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ιταλικά.