Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων του νέου -9θέσιου- Peugeot Expert με την ονομασία «Traveller».

Το νέο Traveller διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, την ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού ενώ…

… είναι σε θέση να μεταφέρει στο εσωτερικό του έως και εννέα επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων με ευέλικτη διαρρύθμιση.

«VIP» μετακινήσεις με το νέο Traveller

3.107 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2017)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων επιβατικών εκδόσεων του Peugeot Expert με την ονομασία «Traveller» και στην χώρα μας. Ανακαλύψτε το!

Μετά την επίσημα παγκόσμια πρεμιέρα της στην Διεθνή Έκθεση της Γενευής, η δυναμική και πολυτελής επιβατική έκδοση του νέου Peugeot Expert, με την ονομασία «Traveller», είναι πλέον διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα στην κατηγορία των οχημάτων με δυνατότητα μεταφοράς έως και εννέα επιβατών.
Βασισμένο στη νέα πλατφόρμα «EMP2» της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και εφοδιαζόμενο με εξαιρετικούς «BlueHDi» πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας Euro6 με απόδοση από 95 ως 240 ίππους, το νέο Peugeot Traveller διακρίνεται για την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά, το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης καθώς και τους κορυφαίους χώρους που προσφέρει στο εσωτερικό του για έως και εννέα επιβάτες, οι οποίοι θα εκτιμήσουν δεόντως το πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως το νέο Traveller έχει ήδη αποσπάσει βαθμολογία πέντε αστέρων αναφορικά με το επίπεδο της παθητικής ασφάλειας που προσφέρει, στις πρόσφατες δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης (crash-tests) που διοργανώνει ο Euro NCAP.
 
Περιορισμένες διαστάσεις, ελκυστική σχεδίαση, κορυφαίοι χώροι για όλους
Στην ελληνική αγορά το νέο Peugeot Traveller είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με το μεταξόνιο 3.275 χλστ. και μήκος αμαξώματος από 4.959 – 5.309 χλστ. ενώ στο εσωτερικό του είναι σε θέση να μεταφέρει έως και εννέα επιβάτες.
Την ίδια στιγμή, ανάλογα με τον αριθμό των καθισμάτων στη δεύτερη και την τρίτη σειρά, τα οποία μπορούν ακόμη και να αφαιρεθούν πλήρως, γρήγορα και εύκολα, ο χώρος για τις αποσκευές ή άλλα αντικείμενα κυμαίνεται από τα 550 λτ. (κάτω από την εταζέρα με όλες τα καθίσματα στη θέση τους) έως τα 4.900 λτ. (χωρίς τη 2η και 3η σειρά καθισμάτων, μέχρι την οροφή του οχήματος).
Σε ότι αφορά στο επίπεδο του εξοπλισμού, η ελληνική αντιπροσωπεία αναφέρει χαρακτηριστικά την ύπαρξη των εκδόσεων «Combi» (9 θέσεις) που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων στοιχεία όπως ABS με Brake Assist, Hill Assist, ESP, ASR, μετωπικούς αερόσακους για τον οδηγό και τους συνοδηγούς καθώς και πλευρικούς, air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες (θερμαινόμενοι), υπολογιστή ταξιδιού, δεξιά πλευρική συρόμενη θύρα και δίφυλλη πίσω με τζάμι κ.ο.κ.
Επιπρόσθετα, οι εκδόσεις «Traveller Business» (επίσης 9 θέσεων) προσφέρουν πέραν του βασικού εξοπλισμού των εκδόσεων «Combi» στοιχεία όπως προβολείς ομίχλης, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, φιμέ επενδύσεις στα πλευρικά κρύσταλλα της 2ης και 3ης σειράς, «Πακέτο Ορατότητας» με αυτόματο λειτουργία προβολέων – υαλοκαθαριστήρων και ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέπτη, ηχοσύστημα με 8 ηχεία κ.ο.κ.
Περισσότερα για το νέο Peugeot Traveller μπορείτε να δείτε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί στις αρχές Ιουνίου.