Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
VW: Νέο ψηφιακό εργαλείο για τις επιχειρήσεις & τους επαγγελματίες

VW: Νέο ψηφιακό εργαλείο για τις επιχειρήσεις & τους επαγγελματίες

  • VW: Νέο ψηφιακό εργαλείο για τις επιχειρήσεις & τους επαγγελματίες
  • VW: Νέο ψηφιακό εργαλείο για τις επιχειρήσεις & τους επαγγελματίες

VW: Νέο ψηφιακό εργαλείο για τις επιχειρήσεις & τους επαγγελματίες

10.438 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2023)

Η Volkswagen Commercial Vehicles κυκλοφόρησε ένα νέο ψηφιακό εργαλείο, το Van Fuel Advisor (EV4me), για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους επαγγελματίες να προσδιορίσουν εάν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης ή τα ηλεκτροκίνητα οχήματα ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις της επιχείρησής τους.

Van Fuel Advisor (EV4me), ο ψηφιακός σας σύμβουλος από τη VW

Με ολοένα και περισσότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα να λανσάρονται στην αγορά, την ευνοημένη φορολογία καθώς και το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, οι επιχειρήσεις στρέφονται όλο και περισσότερο στο «ρεύμα», εξηλεκτρίζοντας το στόλο τους. Η Volkswagen Commercial Vehicles θέλοντας να βοηθήσει σε αυτόν τον σκοπό, δημιούργησε το ψηφιακό εργαλείο Van Fuel Advisor (EV4me).
 

Βοηθάει στο αν τα ηλεκτρικά οχήματα είναι κατάλληλα και εξυπηρετούν μία επιχείρηση

Στην ουσία το Van Fuel Advisor (EV4me) είναι ένας ψηφιακός σύμβουλος καυσίμου, που μέσω ερωτοαπαντήσεων στις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές στόλου, μπορεί να βοηθήσει αν τα ηλεκτρικά οχήματα είναι κατάλληλα και εξυπηρετούν το σκοπό τους. Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως την απόσταση που διανύθηκε σε μία τυπική εργάσιμη ημέρα καθώς και την πρόσβαση σε εγκαταστάσεις φόρτισης, σχηματίζοντας μία εντύπωση των απαιτήσεων οδήγησης της επιχείρησης.
 

Συγκρίνει ετήσιο κόστος, κρατικές επιχορηγήσεις, τιμές καυσίμων, σέρβις, τέλη κλπ.

Οι προτάσεις του Van Fuel Advisor (EV4me) επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να συγκρίνουν το ετήσιο κόστος και τις ενδεικτικές εκπομπές των plug-in υβριδικών οχημάτων και των οχημάτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης με τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα, συνυπολογίζοντας και τις διαθέσιμες κρατικές επιχορηγήσεις που υποστηρίζουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις να γίνουν ηλεκτροκίνητες. Καλύπτοντας την τιμή των καυσίμων, το σέρβις, τα τέλη κυκλοφοριακής συμφόρησης και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης οχημάτων, η ετήσια εκτίμηση κόστους λειτουργεί ως οδηγός για την πιθανή εξοικονόμηση που μπορεί να επιτευχθεί στο καθημερινό κόστος λειτουργίας με την ηλεκτρική ενέργεια.
 

Προτείνει επαγγελματικά μοντέλα ανάλογα τις επιλογές

Με βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησης, το εργαλείο Van Fuel Advisor προτείνει επίσης διάφορα επαγγελματικά μοντέλα της Volkswagen που ταιριάζουν με τις οδηγικές προτιμήσεις τους. Με τη μεγάλη γκάμα του κατασκευαστή που προσφέρει κινητήρα εσωτερικής καύσης, plug-in υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα, η Volkswagen Commercial Vehicles έχει μια πρακτική λύση σχεδόν για κάθε επιχείρηση – είτε είναι έτοιμη να κάνει τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα είτε όχι.

Για να χρησιμοποιήσετε το Van Fuel Advisor Tool, επισκεφτείτε:
https://www.volkswagen-vans.co.uk/app/van-fuel-advisor/
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε