ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χρειάζονται κίνητρα και… αντικίνητρα για να κερδηθεί το στοίχημα!

1.029 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2024)
Χρειάζονται κίνητρα και… αντικίνητρα για να κερδηθεί το στοίχημα!

Xρειάζεται ένα ολιστικό σχέδιο μα και αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας για να κινηθεί ο κλάδος προς την σωστή κατεύθυνση, μας λέει ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Επαγγελματικών Οχημάτων της Star Automotive Ελλάς, κύριος Aντώνης Ευαγγελούλης.

Το PRO.autotriti (ο ειδικός τύπος για την αγορά του Επαγγελματικού με την σφραγίδα του Auto Τρίτη) συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης! Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη και γνωστοί επαγγελματίες της αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων (και υπηρεσιών) μάς δίνουν το δικό τους στίγμα (και τις ευχές τους).

Aς δούμε τι μας είπε ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Επαγγελματικών Οχημάτων της Star Automotive Ελλάς, κύριος Aντώνης Ευαγγελούλης:

«Η ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων εν γένει δεν παρουσιάζει ευκαιρίες εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, δίνουν, και θα δίνουν για 2-3 ακόμη χρόνια, μια ώθηση με τη μορφή κονδυλίων που κατευθύνονται στην ανανέωση των μέσων κρατικών φορέων (Πυροσβεστικό Σώμα, ΟΑΣΑ/ΟΣΥ, ΕΚΑΒ, κτλ.) τα οποία αποκτούνται με τη διαδικασία διαγωνισμών.
Πέραν αυτού, καθώς παγκοσμίως υπάρχει μια γενικότερη στροφή προς οχήματα μηδενικών ρύπων, είναι απαραίτητη η εκπόνηση ενός ολιστικού σχεδίου προς την κατεύθυνση αυτή.
Απαιτούνται σοβαρά κίνητρα για την ανανέωση του γηρασμένου στόλου βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, τόσο στη φάση αγοράς αυτών (π.χ. επιδοτήσεις, ταχύτερη απόσβεση, κτλ.) όσο και στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών (φορτιστές, ειδικά τιμολόγια ρεύματος, κτλ.). Εξακολουθούμε να έχουμε τον παλαιότερο στόλο τέτοιων οχημάτων στην Ευρώπη και αυτό έχει πολλαπλές αρνητικές συνέπειες». 

Συνέχεια του άρθρου >>>