Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με 187 νέες ταξινομήσεις, το Clio Van αύξησε την επίδοση του κατά 92,78% έναντι του 2017 και ήταν το κορυφαίο για τη γκάμα της Renault PRO+ στην Ελλάδα.

Αντίστοιχα, το Renault Kangoo με 35 νέες ταξινομήσεις, αύξησε τις πωλήσεις του κατά 59,09% σε σχέση με το 2017.

Χρονιά ρεκόρ για την Renault PRO+

2.349 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2019)

Με εξαιρετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το 2018 για την γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Renault (PRO+) στην Ελλάδα, καθώς οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν κατά 76,5% έναντι του 2017!

Πέραν της επιτυχημένης εμπορικά πορείας της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της Renault σε παγκόσμιο επίπεδο (αύξηση πωλήσεων κατά 0,9%), σημαντικά βελτιωμένη ήταν και η εικόνα της εταιρείας στην ελληνική αγορά όπου, απέσπασε μερίδιο της τάξης του 3,3% επί του συνόλου των πωλήσεων της αγοράς.
Με βασικούς εκπρόσωπους τα μοντέλα Clio Van και Kangoo, η Renault PRO+ κατάφερε να αυξήσει την επίδοση του 2017 κατά 76,5%, ενώ η αξία της εν λόγω επίδοσης ενισχύεται αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή είναι η 3η μόλις χρονιά πλήρους δραστηριοποίησης της TEOREN Motors A.E. στην Ελλάδα, ως αποκλειστικού εισαγωγέα των Renault & Dacia στη χώρα μας.
Την ίδια στιγμή, δεν πρέπει να παραβλέπουμε την πολύ καλή εμπορική πορεία και της Dacia κατά τη διάρκεια του 2018 στην ελληνική αγορά, όπου απέσπασε μερίδιο 1,7% επί του συνόλου των νέων ταξινομήσεων στα ελαφρά επαγγελματικά.
Με αυτό το δεδομένο, το συνολικό μερίδιο αγοράς των Renault – Dacia στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, υπερβαίνει το 4,7%, διασφαλίζοντας στις εταιρείες μια θέση μεταξύ της κορυφαίας 10άδας στην Ελλάδα.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως τα ιδιαίτερα αποδοτικά, ποιοτικά κατασκευασμένα και με μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες ελαφρά επαγγελματιά τόσο της Renault (Clio Van και Kangoo) όσο και της Dacia (Dokker), συνοδεύονται στην ελληνική αγορά από Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών καθώς και 5ετή Οδική Βοήθεια.