Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Berlingo Van αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στις νέες ταξινομήσεις της Citroen στην ελληνική αγορά μέσα στο 2019.

Χρονιά ρεκόρ το 2018 για τη Citroen

2.212 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2019)

Ως εξαιρετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το 2018 για τη Citroen στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών δεδομένου ότι η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 40,74%!

Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την εμπορική πορεία της Citroen τόσο σε παγκόσμιο / πανευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στην ελληνική αγορά, κατά τη χρονιά που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της μάρκας.
Πέραν από τις πολλαπλές επιτυχίες τόσο στις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας όσο και σε συγκεκριμένα μοντέλα, σε ότι αφορά στην ελληνική αγορά και στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων για το 2018, η Citroen κατάφερε να αυξήσει τις νέες ταξινομήσεις της κατά 40,7%, ενώ την ίδια στιγμή, το μερίδιο αγοράς της ανήλθε στο 5,5%.
Η εξαιρετική αυτή εμπορική επιτυχία βασίστηκε στην εντυπωσιακή πορεία οχημάτων όπως τα C3 Entreprise (+58%), Jumpy (+125%) και Berlingo (+41%)!
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως η νέα γενιά του Citroen Berlingo μόλις ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά, γεγονός που αναμφίβολα θα δώσει νέα ώθηση στις πωλήσεις της γαλλικής μάρκας στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών μέσα στο 2019.