Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Απαλλαγή από την υποχρέωση πληρωμής διοδίων θα έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ωρωπού & Βαρνάβα μέχρι περίπου το τέλος του 2022.

Χωρίς διόδια οι κάτοικοι Ωρωπού & Βαρνάβα

2.483 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Από την υποχρέωση πληρωμής διοδίων στους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς της περιοχής απαλλάσσονται οι μόνιμοι κάτοικοι Ωρωπού – Βαρνάβα σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών, κ. Χ. Σπίρτζη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών αλλά και τα όσα δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, αποφασίστηκε η ελεύθερη διέλευση των μόνιμων κατοίκων του Δήμου Ωρωπού και της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα από τα μετωπικά και πλευρικά διόδια.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «… Για την περιοχή πετύχαμε από αυτήν την εβδομάδα, από τις 23/5 (2019) και μέχρι να ολοκληρωθεί το ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα διοδίων, δηλαδή μέχρι το Δεκέμβριο του 2021, συν ένα χρόνο που δεν θα έχει ολοκληρωθεί, μέχρι το 2022 στην περιοχή, οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού να διέρχονται δωρεάν από τα διόδια».
Σχετικά με τα όσα θα ισχύσουν μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων, ο υπουργός ανέφερε πως οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών θα επωφεληθούν από το εκπτωτικό πακέτο που θα τεθεί σε ισχύ.