Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ύψος της πλευρικής θύρας ανέρχεται στα 1,1μ.

Τα φύλλα της διπλής πίσω θύρας μπορούν να ανοίγουν σε γωνία 180 μοιρών ενώ το μέγιστο πλάτος της ορίζεται στα 1.250 χλστ.

Η έκδοση του νέου Partner Van που είχαμε στη διάθεση μας από την ελληνική αντιπροσωπεία, εφοδιάζονταν με σταθερό διαχωριστικό με τζάμι.

Πολλαπλοί κρίκοι στερέωσης του φορτίου έχουν προβλεφθεί στον χώρο φόρτωσης…

Ανάλογα με την έκδοση, το μήκος του χώρου φόρτωσης του Partner κυμαίνεται από τα 1.800 – 3.250 χλστ.

Ωφέλιμο φορτίο 821 κιλών!

6.158 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2015)

Στην παρούσα φάση, το Peugeot Partner προσφέρει ένα από τα υψηλότερα ωφέλιμα φορτία της ελληνικής αγοράς των Vanette καθώς, η έκδοση με το κοντό αμάξωμα είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και 821 κιλά.
Παράλληλα, ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης, ο ωφέλιμος όγκος των προϊόντων που μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτόν ανέρχεται έως και στα 4,1κ.μ.
Στην ελληνική αγορά το γαλλικό Vanette θα συνεχίσει να διατίθεται με δύο μήκη αμαξώματος και αναλόγως, το μήκος του χώρου φόρτωσης διαμορφώνεται στα 1,8 – 2,05μ. (3,0 – 3,25μ. στην περίπτωση αναδίπλωσης του διαχωριστικού).
Αντίστοιχα, το ωφέλιμο πλάτος του ορίζεται στα 1,5μ. (1,23μ. μεταξύ των θόλων των τροχών) και το ύψος στα 1.250 χλστ. αντίστοιχα.
Μεγάλες είναι και οι διαστάσεις τόσο της πλευρικής όσο και της –δίφυλλης- πίσω θύρας, ευνοώντας τη φόρτωση του οχήματος ακόμη και με παλετοφόρο μηχάνημα. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)