Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Westlake SC328

AV4 – Avon Tyres

AV11 – Avon Tyres

Daewoo DW215

Ζαντολάστιχα 211

Vantra LT RA18

Radial RA28

Kinergo Eco K425

Τα ελαστικά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους!

2.487 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2015)

Η επιλογή των κατάλληλων ελαστικών που θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του οχήματός μας και στη δική μας ασφάλεια, επιβάλλεται να είναι μια συνεχής ενασχόλησης, ιδιαίτερα για τους κατόχους επαγγελματικών "εργαλείων".

Westlake SC328 
Ελαστικό για επαγγελματικά οχήματα τύπου VAN, κατασκευασμένο για να εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή. Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό πέλματος για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (four wide rib), zig-zag εγκοπές που προσφέρουν βελτιωμένη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.
www.agripan.gr


Daewoo DW215
Ελαστικό για όλες τις εποχές για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και VAN. Πρόκειται για ένα ελαστικό radial σε όλες τις θέσεις και φαρδύτερο αποτύπωμα για καλύτερο κράτημα σε βρεγμένο δρόμο και καλύτερη αντίσταση στην φθορά. Διαθέτει εξαιρετική πρόσφυση και αποτελεσματική πέδηση, υψηλές δυνατότητες φορτίου, πολύ καλή απόδοση στις υψηλές ταχύτητες και zig-zag εγκοπές που προσφέρουν αυξημένα χιλιόμετρα και εξαιρετική πρόσφυση.
www.agripan.gr


AV4, AV11 – Avon Tyres 
Τα Av4- Av11 είναι ελαστικά υψηλών προδιαγραφών της AVON. Ειδικά σχεδιασμένα για την απαιτητική χρήση ενός επαγγελματικού οχήματος και ιδιαίτερα ενισχυμένα για να παρέχουν υψηλά στάνταρ ασφάλειας στις μεταφορές φορτίων. Προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις σε στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα για μεγάλες χιλιομετρικές αποδόσεις.
www.agripan.gr


Ζαντολάστιχα 211
Ζαντολάστιχα W211 με λάστιχο του 2013. Εφαρμόζουν σε διάφορα μοντέλα Mercedes και πωλούνται σετ.
www.bibas.gr


Kinergo Eco K425 
Ασύμμετρο, φιλικό προς το περιβάλλον ελαστικό υψηλών επιδόσεων για ασφαλή, άνετη και οικονομική οδήγηση με υψηλότερη αποδοτικότητα καυσίμου. Εξασφαλίζει άριστο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα και μέγιστη οδηγική άνεση. Ιδιαίτερα συνιστώμενο για χρήση σε οχήματα ταξί.
www.hankook.gr


Vantra LT RA18
Ελαστικό για ελαφρά φορτηγά. Ειδικός σχεδιασμός για ακόμα περισσότερη αντοχή, χιλιομετρική απόδοση και βελτίωση της αποδοτικότητας καυσίμου κατά 13% σε σχέση με τον προκάτοχό του. Έχει αυξημένη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και φέρει ένδειξη M+S (για λάσπη και χιόνι)
www.hankook.gr


Radial RA28 
Ασύμμετρο ελαστικό χαμηλού προφίλ για ελαφρά φορτηγά. Διαθέτει ενισχυμένο σκελετό και φαρδείς ώμους που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη επαφή με το δρόμο.
www.hankook.gr