Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μεγάλο «ραντεβού» έφτασε!

5.631 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2019)

Λίγα 24ωρα έμειναν πριν την έναρξη των εκθέσεων «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo» στο Metropolitan Expo.

To Σάββατο 9 Νοεμβρίου ανοίγουν τις πύλες τους οι εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo» με τη συμμετοχή πέντε (5) υπουργείων και εταιρειών βασικών υποδομών στα panels των πολύ-συνεδρίων «LOGI.C 2019».
Οι περισσότεροι από 250 εκθέτες από όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, προσκαλούν τους επιχειρηματίες της Βιομηχανίας και του Εμπορίου στην 7η διοργάνωση της διπλής έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» - «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνεται από την o.mind Creatives, στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, στις 9 – 10 – 11 Νοεμβρίου 2019.
Το διπλό εκθεσιακό γεγονός αναδεικνύεται ήδη σε ένα από τα σημαντικότερα για τον κλάδο, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με διεθνείς media συνεργασίες και μια σειρά διεθνών προωθητικών ενεργειών από τη διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives, με κύριο moto το «Χτίζουμε Διεθνή Δίκτυα».
Την έκθεση θα εγκαινιάσουν ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 17:00 με την παρουσία εκθετών και επισκεπτών ενώ, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο υπουργός Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής θα χαιρετήσει το Διεθνές Συνέδριο του ΕΕΣΥΜ, στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C που γίνονται πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης.
Στα συνέδρια LOGI.C θα συμμετάσχουν στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του υπ. Περιβάλλοντος, κ. Σδούκου, καθώς και η Ειδική Σύμβουλος του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κα. Μαρκέλλου. Παράλληλα, με τη θεσμική υποστήριξη της Έκθεσης και των Συνεδρίων LOGI.C, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαίες επιχειρήσεις, η δραστηριότητα και η παρουσία των οποίων στη χώρα αποτελούν «οδηγό» της ανάπτυξης, όπως των ΟΛΠ/COSCO, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Grimaldi Group, Goldair Group, Motor Oil Group, συμμετέχουν στην Έκθεση και παρεμβαίνουν σε διάφορα πάνελ των συνεδρίων LOGI.C.
Κατά τη διάρκεια των τριών εκθεσιακών ημερών, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του επαγγελματία που ασχολείται με τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τις υπηρεσίες Logistics, τις Εμπορευματικές Μεταφορές αλλά και το Επαγγελματικό Αυτοκίνητο.
Στα δύο εκθεσιακά Hall του Metropolitan Expo, αξιόλογες εταιρείες από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα σας ενημερώσουν για σύγχρονες υπηρεσίες logistics και μεταφορών, αυτοματισμούς αποθηκών, τεχνολογίες για Industry 4.0 & Logistics 4.0, καθώς και για νέα μοντέλα φορτηγών οχημάτων των σημαντικότερων αυτοκινητοβιομηχανιών, ελαφρά επαγγελματικά για αστική μεταφορά καθώς επίσης και Ηλεκτροκίνητα Επαγγελματικά οχήματα, όπως και για υπηρεσίες Leasing για επαγγελματικούς στόλους οχημάτων.
Στο πλαίσιο των πολύ-συνεδρίων LOGI.C θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα 2 ερευνών της o.mind Creatives με τους στρατηγικούς συνεργάτες Optilog Advisory Services για το Digitalization στην Εφοδιαστική Αλυσίδα (Σάββατο 9 Νοεμβρίου) και με την ΕΥ Ελλάς για την εξέλιξη της χώρας ως διαμετακομιστικό κέντρο υπό τον τίτλο «Greece- International Freight Center II» (Κυριακή 10 Νοεμβρίου).
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση για τα συνέδρια LOGI.C μπορείτε να βρείτε στο www.sce.gr