Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην... 5η νιότη του!

9.530 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2015)

Η εντελώς νέα σε όλους τους τομείς 5η γενιά του L200 φιλοδοξεί να αυξήσει θεαματικά τις πωλήσεις της ιαπωνικής εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και να συνεχίσει την εντυπωσιακή παράδοση 7 δεκαετιών.

Στο πλαίσιο της επίσημης πανευρωπαϊκής παρουσίασης της στους εκπροσώπους του Τύπου, βρεθήκαμε στη Γαλλική Ριβιέρα (Νίκαια) προκειμένου να οδηγήσουμε τη νέα -5η κατά σειρά- γενιά του Mitsubishi L200.
Μετά από 9 έτη παραγωγής και περισσότερα από 1,3 εκ. οχήματα έως και το φθινόπωρο του 2014, η προηγούμενη γενιά του L200 αποχωρεί και τη θέση της αναλαμβάνει ένα εξαιρετικό νέο μοντέλο που θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας από τις αρχές Ιουλίου.
Το νέο L200 που παρουσιάστηκε επίσημα στην 85η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο με σαφείς αναβαθμίσεις σε όλο το μήκος και πλάτος του αμαξώματος του, το πλαίσιο, τις αναρτήσεις αλλά και τα επιμέρους μηχανικά τμήματα του, γεγονός που συνεπάγεται την κατακόρυφη βελτίωση του σε τομείς όπως η αποδοτικότητα των κινητήρων, η οδική συμπεριφορά, οι χώροι, οι μεταφορικές δυνατότητες και φυσικά τα επίπεδα της άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες του.
Χαρακτηριστικό στοιχείο που αντικατοπτρίζει την «πίστη» των υπευθύνων της Mitsubishi στις δυνατότητες του νέου εκπροσώπου τους, είναι η πρόβλεψη πως περίπου 200.000 οχήματα της νέας γενιάς του L200 αναμένεται να πωλούνται σε παγκόσμιο επίπεδο (πλην Ιαπωνίας, ΗΠΑ και Καναδά) έναντι μόλις 130.000 μονάδων για το μοντέλο που αντικαθιστά.