Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημείο υπεροχής!

15.758 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2017)

Αποκαλύπτουμε ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του νέου Isuzu D-Max, τον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα «RZ4E-TC» των 1,9λτ., με απόδοση 164 ίππων και 360 Nm ροπής!

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιώνα, η Isuzu έχει κατασκευάσει περισσότερους από 26 εκ. πετρελαιοκινητήρες για διάφορες χρήσεις όπως ο κλάδος της αυτοκίνησης, τα μηχανήματα βαρέως τύπου, οι γεννήτριες, οι μηχανές θαλάσσης κ.ο.κ.
Με αυτό το δεδομένο, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, η νέα γενιά του Isuzu D-Max, εφοδιάζεται με ένα από τα πιο προηγμένα μηχανικά σύνολα πετρελαίου στην κατηγορία των Pick-Up, τον υπερτροφοδοτούμενο «RZ4E-TC» που καλύπτει με άνεση τις προδιαγραφές ρύπων του ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου Euro6b, με μια ωστόσο σημαντική διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δεν απαιτεί την προσθήκη διαλύματος AdBlue κατά την διαδικασία επεξεργασίας των καυσαερίων του!
Στα βασικά γνωρίσματα του συγκαταλέγονται η εξαιρετική οικονομία καυσίμου κάτω από όλες τις συνθήκες κίνησης, η αυξημένη αξιοπιστία, η σημαντική μείωση του παραγόμενου θορύβου αλλά και των κραδασμών ενώ, οι πολλαπλές καινοτομίες που ενσωματώνει, έχουν –μεταξύ άλλων- απλουστεύσει και τις διαδικασίες συντήρησης του.