Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εχέγγυο υπέρ-απόδοσης!

5.304 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

To νέο Stralis X-Way είναι η κορυφαία πρόταση της εταιρείας για χρήση στον κατασκευαστικό κλάδο που προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου στον ιδιοκτήτη της.

Το νέο Stralis X-Way είναι η καινούργια πρόταση της Iveco για τον κλάδο των κατασκευών, που βασίζεται στο δοκιμασμένο –στιβαρότατο- πλαίσιο του Trakker, προσφέροντας κορυφαίο επίπεδο αξιοπιστίας, ενεργητικής ασφάλειας εντός και εκτός δρόμου, σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Μια από τις βασικότερες παραμέτρους πάνω στην οποία βασίστηκε η εξέλιξη του νέου Stralis X-Way είναι ο περιορισμός του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας. Παράλληλα, η νέα έκδοση «Super Loader», μια εκδοχή μπετονιέρας με διάταξη 8x4 σε ότι αφορά στους άξονες της, εμφανίζει ιδιαίτερα χαμηλό απόβαρο (έως 8.845 κιλά), διασφαλίζοντας σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το υψηλότερο ωφέλιμο στην κατηγορία (+355 κιλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό).
Την ίδια στιγμή, χάρη σε προηγμένες τεχνολογικά λύσεις αναφορικά με την αποδοτικότητα των κινητήρων, η Iveco Trucks έχει να επιδείξει μείωση της μέσης κατανάλωση καυσίμου των κινητήρων Cursor 9, 11 και 13, έως και κατά 11,2%!