Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εντελώς νέα σχεδίαση της καμπίνας του S-Way (σε σχέση π.χ. με το Stralis), έχει συμβάλλει στη μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή κατά 4%.

Ο διάδοχος του Stralis είναι γεγονός!

8.226 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2019)

Με το εντελώς νέο φορτηγό «S-Way», η Iveco όχι μόνο αντικαθιστά τη… ναυαρχίδα της (Stralis) αλλά εγκαινιάζει μια νέα γενιά οχημάτων, τη σειρά «Iveco Way». Ανακαλύψτε περισσότερα…

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου «S-Way», οι υπεύθυνοι της Iveco Trucks επιχειρούν να κάνουν μια μεγάλη… στροφή στον τρόπο που η εταιρεία θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες μεταφορικές λύσεις, με γνώμονα την οικονομία, την αποδοτικότητα και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, ενώ την ίδια στιγμή, οι υπηρεσίες που θα συνοδεύουν το τελικό προϊόν θα είναι ουσιαστικά, πιο σημαντικές από αυτό! Στα βασικά γνωρίσματα του νέου S-Way αξίζει να συμπεριλάβουμε την εντελώς νέα σχεδίαση της καμπίνας (σε σχέση με το Stralis αλλά και την υπόλοιπη γκάμα της Iveco) που μεταξύ άλλων συμβάλλει στη μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή έως και κατά 4% καθώς και τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες που ουσιαστικά το καθιστούν ένα «πλήρως συνδεδεμένο» όχημα, που διασφαλίζει όλες τις απαραίτητα δεδομένα για την «διαβίωση» και εργασία του οδηγού, τόσο καθΆ οδόν όσο και εν στάση. Παράλληλα, η Iveco ανακοινώνει πως το S-Way προσφέρει βελτιωμένη οικονομία καυσίμου έως και κατά 11% σε σχέση με το Stralis ενώ είναι και ένα από τα πρώτα, φορτηγά μεγάλων αποστάσεων που μπορεί να λειτουργήσει με καύσιμο το φυσικό αέριο.