Το προϊόν είναι αποτελεσματικό ανεξάρτητα από την παλαιότητα του οχήματος και την ποιότητα του καυσίμου που χρησιμοποιείται.

Το προϊόν είναι αποτελεσματικό ανεξάρτητα από την παλαιότητα του οχήματος και την ποιότητα του καυσίμου που χρησιμοποιείται.

Δοκιμάστε το πρωτοποριακό πρόσθετο της EFT GREECE

2349 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/11/2021

Το προϊόν είναι αποτελεσματικό ανεξάρτητα από την παλαιότητα του οχήματος και την ποιότητα του καυσίμου που χρησιμοποιείται. Το μόνο που αλλάζει είναι το ποσοστό..

 

Η EFT GREECE ξεχωρίζει στην αγορά βελτιωτικών καυσίμου, καθώς είναι η μόνη εταιρεία που πετυχαίνει οικονομία στο καύσιμο, μεγαλύτερη απόδοση, καθαρισμό τροφοδοσίας (μπεκ,αντλίας) θαλάμου καύσης (επικαθίσεις σε βαλβίδες και πιστόνια) και DPF και εξάλειψη μύκητα, με ΜΟΝΟ ΕΝΑ προϊόν για κάθε είδος καυσίμου (βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, πετρέλαιο θέρμανσης). Οι συσκευασίες διαφοροποιούνται ανάλογα με τα λίτρα του τεπόζιτου που θέλουμε να χρησιμοποιηθεί (από μικρό μηχανάκι και φουρνο φανοποιίας μέχρι δεξαμενή μεταφορικών εταιρειών και βαριάς βιομηχανίας με αναλογία 1 λίτρο για 4000 λίτρα πετρελαίου) . Επιπλέον υπάρχει ένα προϊόν σε στερεά μορφή (power pill plus) που πετυχαίνει τα ίδια αποτελέσματα τόσο σε βενζινοκίνητα όσο και σε πετρελαιοκίνητα οχήματα με τεπόζιτα έως 70-80 λίτρα.

Κοινοποίησέ το »

Αυτά επιτυγχάνονται, μέσω των  καθαριστικών που εμπεριέχει, αλλά κυρίως λόγω της μοναδικής φόρμουλας βελτιστοποίησης της καύσης που προέρχεται από ένα μείγμα ουσιών που δρουν ως καταλύτης. Έτσι διασπώνται τα μεγαλομόρια του καυσίμου κάνοντας το πιο παραγωγικο για τον κινητήρα, γίνεται καλύτερη διασπορά στον χώρο καύσης, μειώνεται η περιττή απώλεια ενέργειας του καυσίμου (επικαθίσεις και αυξημένη κατανάλωση), η θερμοκρασία εξαγωγής άρα και οι ρύποι. Το προϊόν είναι αποτελεσματικό ανεξάρτητα από την παλαιότητα του οχήματος και την ποιότητα του καυσίμου που χρησιμοποιείται.
 

Κοινοποίησέ το »

Tags: B2B