Για ότι χρειαστεί η αντλία πετρελαίου του επαγγελματικού σου

3818 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2020

ΠΕΑΚ ΕΠΕ: `Aριστες επισκευές αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπίνων σε ανταγωνιστικές τιμές.

 
Η Π.Ε.Α.Κ ΕΠΕ (Πετρελαιοτεχνικά Εργαστήρια και Ανταλλακτικά Κινητήρων) δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής των αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών από το 1963 παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας του ντίζελ από την μηχανική αντλία μέχρι την σημερινή ηλεκτρονική της μορφή.

Με την εξειδίκευση και τον άρτιο εξοπλισμό της είναι σε θέση να σας βοηθήσει και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει στο σύστημα τροφοδοσίας όλων των κατασκευαστών πετρελαιοκινητήρων. 

Η Π.Ε.Α.Κ ΕΠΕ προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, στην οποία μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται: Εξουσιοδοτημένο Service αντλιών και μπεκ, Εξουσιοδοτημένο Service αντλιών και μπεκ, Διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας, Ηλεκτρονική Ζυγοστάθμιση Τουρμπινών, Αναλυτή καυσαερίων Bosch για έκδοση Κ.Ε.Κ.

Με συνέπεια και τεχνογνωσία, το δοκιμαστήριο αντλιών Π.Ε.Α.Κ DIESEL CENTER, ακολούθησε την τελευταία λέξη στην τεχνολογία αντλιών πετρελαίου και ανέπτυξε έναν σύγχρονο χώρο με άρτιο εξοπλισμό, έτοιμο να βρεi τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα του συστήματος τροφοδοσίας, όλων των κατασκευαστών πετρελαιοκινητήρων.

Η επιχείρηση Π.Ε.Α.Κ  DIESEL CENTER, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και γνώση στον τομέα της επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Π.Ε.Α.Κ ΕΠΕ
Καλέστε:  2103468902
Δείτε:    https://peak.gr/

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ