Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Γνώρισε την κορυφαία σειρά ελαστικών Westlake!
Γνώρισε την κορυφαία σειρά ελαστικών Westlake!
  • Γνώρισε την κορυφαία σειρά ελαστικών Westlake!
  • Γνώρισε την κορυφαία σειρά ελαστικών Westlake!

Γνώρισε την κορυφαία σειρά ελαστικών Westlake!

2.487 Επισκέψεις στο άρθρο

“Η ΔHMHTΡΑ” ΑΕ σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τη δουλειά σου με οικονομία και ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα ελαστικά Westlake.

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Εδώ και δεκαετίες “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. κατέχει μια σημαντική θέση στον τομέα των ελαστικών στην Ελλάδα.

Κοινοποίησέ το »

 
Ιδρύθηκε το 1955 από τον Χριστόδουλο Γ. Γοργία αρχικά με την εισαγωγή ελκυστήρων Zetor Τσεχίας στην Ελλάδα. Η εταιρία ιδρύθηκε ως Κοινοπραξία ΣΕΚΕ-ΔΗΜΗΤΡΑ αξιοποιώντας την καπνοπαραγωγική δραστηριότητα της Ελλάδος. Εκτιμάται πως έχουν πουληθεί πάνω από 35.000 Zetor στην Ελλάδα από το 1955. Σήμερα είναι σε λειτουργία περισσότερα από τα μισά από αυτά.
Στα τέλη της δεκαετίας του 70 ξεκίνησε η εισαγωγή των τρακτέρ Lamborghini από την Ιταλία που μέχρι και σήμερα διατηρούν ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς. Την εταιρία συνέχισε ο κ Δ. Γοργίας αναπτύσσοντας την δραστηριότητα της σε ελαστικά, λιπαντικά κινητήρων καθώς και ανταλλακτικά, διατηρώντας την για πάνω από 25 χρόνια μια από τις σημαντικότερες σε πωλήσεις τρακτέρ στην Ελλάδα. Η σημαντική συμβολή της εταιρίας στην εκμηχάνιση της ελληνικής γεωργίας είναι αναγνωρισμένη και έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δοκιμάστε τώρα την σειρά ελαστικών West Lake. Χρησιμοποιώντας τα ελαστικά West Lake, μπορείτε να έχετε πολλά οφέλη και δυνατότητες όπως:
  • Ένα πολυτελές ελαστικό περιήγησης
  • Σχεδιασμένο πέλμα από υπολογιστή, προσφέρει χαμηλό θόρυβο και εξαιρετική αποστράγγιση νερού
  • Τεχνολογία SILICA TECH που εξασφαλίζει χαμηλή αντίσταση κύλισης και οικονομία καυσίμου. Επίσης  παρέχεται ενίσχυση της πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας τη ελάχιστη απόσταση φρεναρίσματος
  • Η ισχυρή κεντρική πλευρά του ελαστικού, εγγυάται άριστο χειρισμό τιμονιού, τόσο στους υγρούς όσο και στους στεγνούς δρόμους
  • Οι βελτιωμένες γωνίες αυλακώσεων, εξασφαλίζουν άριστο χειρισμό του συστήματος διεύθυνσης, ιδιαίτερα στις στροφές και στους ελιγμούς κατά τη διεύθυνση του οχήματος.

Κοινοποίησέ το »