Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κινητή διαφήμιση στα ΤΑΞΙ!
Κινητή διαφήμιση στα ΤΑΞΙ!
  • Κινητή διαφήμιση στα ΤΑΞΙ!
  • Κινητή διαφήμιση στα ΤΑΞΙ!

Κινητή διαφήμιση στα ΤΑΞΙ!

6.558 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαφημίσεις για ΤΑΞΙ από την TAXI Communications. Η ΤΑΧΙ Communications Advertising Agency με την υποδομή και την τεχνογνωσία που διαθέτει, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της, μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες σας.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Η ΤΑΧΙ Communications Advertising Agency ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών ταξί ή αγοραίων οχημάτων από το 1998 στην περιοχή του Πειραιά.

Κοινοποίησέ το »


Από το 2014 παρέχει με μεγάλη επιτυχία διαφημιστικές υπηρεσίες για ταξί. Διαθέτει έναν μεγάλο στόλο από ταξί , που υπερβαίνει τα 12.000 οχήματα, τα οποία κυκλοφορούν όλο το 24ώρο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Στην ουσία παρέχει διαφημιστικό χώρο στο ταξί σε εταιρείες ή άλλους ενδιαφερόμενους, ενώ παράλληλα προσφέρει και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διαφήμιση και την επικοινωνία.
Σύμφωνα με τα νούμερα που δημοσιεύει, οι επιβάτες είναι 60 ανά ημέρα ανά ταξί, πράγμα που σημαίνει ότι την οποιαδήποτε καμπάνια την βλέπουν μηνιαίως 180.000 επιβάτες  εσωτερικά, ενώ φυσικά πολλοί περισσότεροι εξωτερικά.

Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας ΤΑΧΙ Communications Advertising Agency .
Θα σας εξηγήσουν την διαδικασία αναλυτικά. `Αλλωστε η χρονική διάρκεια της καμπάνιας, καθώς και ο αριθμός των ταξί που θα δεσμευτούν για την εκάστοτε διαφήμιση θα επιλεχθεί βάση τους δικούς σας στόχους. Παράλληλα διαθέτουν και εικαστικό τμήμα, ώστε να φτιάξετε σε συνεργασία μαζί τους, την μακέτα που επιθυμείτε.

ΤΑΧΙ Communications Advertising Agency  μια υπαίθρια Κινητή Διαφήμιση!
  • Εξωτερική Πλευρική Διαφήμιση σε Ταξί.
Είναι γνωστό ότι η εξωτερική κινητή διαφήμιση είναι το πλέον αποτελεσματικό και διαδεδομένο μέσο διαφήμισης παγκοσμίως. Κερδίζει σε αναγνωρισιμότητα οποιασδήποτε στατικής υπαίθριας διαφήμισης, καθώς την βλέπουν χιλιάδες άνθρωποι ημερησίως, ενώ πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να θεαθεί περισσότερες από μία φορές, την ίδια ημέρα.

Το ταξί κινείται συνεχώς όλο το 24ώρο σε πολυσύχναστους δρόμους, σε λιμάνια, σε αεροδρόμια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και γενικά σε όλα τα σημεία που κινείται το καταναλωτικό κοινό. 
  • Εσωτερική Διαφήμιση σε Ταξί.
Προωθητικό πρόγραμμα διαφήμισης εσωτερικά των ταξί με στόχο τους επιβάτες.
Αυτό γίνεται είτε με την μορφή εντύπου στο πίσω μέρος της κεφαλής των καθισμάτων, είτε με ενημερωτικά φυλλάδια ή προωθητικά κουπόνια που θα μπορούν να διατίθενται στους επιβάτες δια μέσω του οδηγού.

Κοινοποίησέ το »