Μηλιώνης Parts & Trucks !

4046 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/2/2020

40 χρόνια η ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks δραστηριοποιείται στον κλάδο των Μεταχειρισμένων και Καινούργιων φορτηγών αυτοκινήτων και Ανταλλακτικών στην Ελλάδα.

 
Βρείτε στη ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks το σωστό εξοπλισμό & στόλο οχημάτων για την επιχείρηση σας. 

Στην εταιρεία ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα Φορτηγών και Ανταλλακτικών για κάθε σας ανάγκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψή σας σε service και επισκευές κάθε είδους.

Επί 40 και πλέον έτη η εταιρεία  ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks προσφέρει αδιάλειπτα ολοκληρωμένες υπηρεσίες service σε φορτηγά παντός είδους. Αναλαμβάνουν με επαγγελματισμό και υψηλή τεχνογνωσία την τακτική συντήρηση των φορτηγών σας αλλά και κάθε είδους μηχανολογική βλάβη των οχημάτων σας.

Συγκεκριμένα προσφέρουν:
Τακτικούς έλεγχους Service
- Εργασίες Φανοποιείου
- Μηχανολογικές επιδιορθώσεις
- Ηλεκτρολογικές εργασίες
- Ανακατασκευές καμπίνας
- Εργασίες Συντήρησης με Νέα & Μεταχειρισμένα γνήσια Ανταλλακτικά

Στα συνεργεία της εταιρείας χρησιμοποιούνται γνήσια νέα ή/και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά δικής τους εισαγωγής.
Η εταιρεία  ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks εισάγει και εμπορεύεται γνήσια ανταλλακτικά MERCEDES & MAN, και παράλληλα πραγματοποιεί δικές τις εισαγωγές για φορτηγά VOLVO και SCANIA αναλαμβάνοντας και τη συντήρησή τους.

Η πολύχρονη εμπειρία της  ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks στην αγορά των φορτηγών αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με σεβασμό στον πελάτη και την άριστη εκπαίδευση του προσωπικού της ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks, τους έχουν αναδείξει σε έμπιστο συνεργάτη των σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου.

ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks - ΜΗΛΙΩΝΗΣ Κ. - ΜΗΛΙΩΝΗΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε. 
Καλέστε:   210 5134541
Δείτε:       www.milionis-parts.gr/

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ