Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Οι ειδικοί στα συστήματα οργάνωσης οχημάτων

Οι ειδικοί στα συστήματα οργάνωσης οχημάτων

1.855 Επισκέψεις στο άρθρο

H εταιρεία Α. ΦΟΡΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΤΕ εξειδικεύεται σχεδόν ένα αιώνα στον εξοπλισμό των βιομηχανιών των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες. Από το 1995 προσφέρει στην Ελληνική αγορά τα συστήματα οργάνωσης της bott!

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

H εταιρεία Α. ΦΟΡΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΤΕ ιδρύθηκε το έτος 1922 σαν κατάστημα λιανικής πώλησης σιδηρικών και βιομηχανικών ειδών και ειδών κιγκαλερίας, με έδρα το Βόλο.

Κοινοποίησέ το »

Με την πάροδο των ετών εξελίχθηκε σε εισαγωγική χονδρεμπορική εταιρεία και εταιρεία διανομών καλύπτοντας όλη την Ελλάδα.
Σήμερα εισάγει και διανέμει εργαλεία χειρός, σιδηρικά, βιομηχανικά εργαλεία και εξοπλισμό, ηλεκτρικά εργαλεία χειρός και εξαρτήματα αυτών, ηλεκτροσυγκολλήσεις, ξυλουργικά μηχανήματα, αγροτικά εργαλεία και άλλα πολλά παρεμφερή είδη, απ` όλο τον κόσμο.

H εταιρεία Α. ΦΟΡΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΤΕ αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά τη Γερμανική εταιρεία BOTT, τον ειδικό στα συστήματα οργάνωσης επαγγελματικών αυτοκινήτων και των συστημάτων οργάνωσης στους χώρους εργασίας.
  • Εχετε τα εργαλεία σας εν…τάξει ;
Μια από τις µεγαλύτερες Γερµανικές εταιρείες στο χώρο του εξοπλισµού εργοστασίων, βιοµηχανιών και επαγγελµατικών αυτοκινήτων. Είναι εδώ για να δώσει πρακτικές και λειτουργικές προτάσεις για κάθε επαγγελµατία.
  • Εξοικονοµήστε χώρο, χρόνο & χρήµα
Με τα συστήµατα διαχείρισης και εκµετάλλευσης χώρου, ο επαγγελµατίας έχει πάντα όλα τα εργαλεία του τακτοποιηµένα και όλα τα µικροαντικείµενα στη θέση τους.
Ο επιχειρηµατίας επαγγελµατίας µε τον εξοπλισµό για το επαγγελµατικό του αυτοκίνητο, εξοικονοµεί χρόνο, χώρο και χρήµα έχοντας τακτοποιηµένα όλα του τα εργαλεία και υλικά µε ασφάλεια και σε ελάχιστο χώρο.
  • Εγγύηση στην κατασκευή και στην τοποθέτηση
Όλα τα συστήµατα εξοπλισµού είναι κατασκευασµένα σύµφωνα µε τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η τοποθέτηση γίνεται από εξειδικευµένο προσωπικό εκπαιδευµένο στη Γερµανία.

Η BOTT έχει πάρει µέρος µε επιτυχία σε πάνω από 20 crash tests σε συνεργασία µε τον οργανισµό TUV/TIA και τις Ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιοµηχανίες. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασµένα σύµφωνα µε τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η µεγάλη ποικιλία σε διαθέσιµα µοντέλα είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες όλων των επαγγελµατιών καθώς και κάθε γούστο.

Α. ΦΟΡΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΤΕ
Διεύθυνση: Λαρίσης 205,  Βόλος
Τηλέφωνα: 24210 - 95429, 95320

Κοινοποίησέ το »