Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ψάχνεις αξιόπιστο ΚΤΕΟ;

Ψάχνεις αξιόπιστο ΚΤΕΟ;

1.322 Επισκέψεις στο άρθρο

Πήγαινε στο My KTEO του ομίλου Μ.Γ. Θαλάσση

ILEP
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Σύμφωνα με την καινούρια νομοθεσία, αν κάποιο όχημα δεν περάσει τον τεχνικό έλεγχο, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, επιβαρύνεται με πρόστιμο, ενώ όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο και την ΑΑΔΕ, έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον εντοπισμό των οχημάτων που δεν έχουν υποβληθεί σε Τεχνικό Έλεγχο από ΚΤΕΟ και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα στείλουν τις πρώτες ειδοποιήσεις.

Κοινοποίησέ το »


Από την άλλη, με νέα Υπουργική απόφαση, όταν ένα όχημα δεν περάσει τον έλεγχο και χαρακτηριστεί επικίνδυνο για την οδική ασφάλεια, το ΚΤΕΟ πλέον, θα είναι υποχρεωμένο να καλέσει τις αστυνομικές αρχές.  
Για τον επαγγελματία η επιλογή ενός ΚΤΕΟ είναι σημαντική. Θα πρέπει να βρει μία σοβαρή επιχείρηση που λειτουργεί με τεχνικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο επαγγελματικό προσωπικό. Αποπνέει μία ποιότητα που διαφαίνεται από τις διαδικασίες που ακολουθεί μα και από τις εγκαταστάσεις ως και την αίθουσα αναμονής του.

Να έχει επαρκείς γραμμές ελέγχου και το λογισμικό που χρησιμοποιεί να εξασφαλίζει την αξιόπιστη μεταφορά (και αποθήκευση ιστορικού).των μετρήσεων που διεξάγει.


Μία τέτοια επιχείρηση είναι η Κτεο Θαλάσσης, η οποία προσφέρει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων στην περιοχή Γλύφα-Χαλκίδας, από το 2006. Προσφέρει άριστους ελέγχους σε κάθε κατηγορίας όχημα (ελαφρά, βαρέα, φορτηγά, λεωφορεία, βυτιοφόρα καθώς και  δίκυκλα).  Διαθέτει 8 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί 64 άτομα προσωπικό, που απαρτίζεται μεταξύ άλλων και από έμπειρους μηχανικούς.
 
 

Κοινοποίησέ το »