Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Value for money υπηρεσίες μεταφορών !

Value for money υπηρεσίες μεταφορών !

3.999 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην 3η δεκαετία της στον κλάδο των μεταφορών, η μεταφορική "Τζιτζικάκης" έχει κτίσει φήμη για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση της όσο και για τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές της τιμές!

ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Στις μεταφορές πολλές φορές ο όγκος ή το είδος των φορτίων απαιτούν ειδικές γνώσεις, ειδικές συμπεριφορές. Η γνώση, η καλή εκπαίδευση και η τυποποίηση κάποιων διαδικασιών ασφαλείας προστατεύει φορτίο & εργαζόμενους.

Κοινοποίησέ το »


Ας δούμε 5 από τις βασικές οδηγίες που ακολουθούν οι top Experts της αγοράς (όπως η μεταφορική "Τζιτζικάκης").

1. Οι εργασίες φόρτωσης, εκφόρτωσης καθώς και τα κινούμενα φορτία ξεκινούν μόνο αφού έχουν δωθεί οδηγίες (ανάλογα με το είδος των φορτίων) για την ασφαλή διεξαγωγή αυτών των εργασιών.

2. Η φόρτωση πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη υπεύθυνου για το φορτίο που διακινείται.

3. Οι εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης πρέπει να εκτελούνται με μηχανοκίνητο τρόπο: χρησιμοποιώντας γερανούς, φορτωτές, μηχανοποίηση μικρής κλίμακας. Μια μηχανοποιημένη μέθοδος φόρτωσης και εκφόρτωσης είναι υποχρεωτική για εμπορεύματα με βάρος άνω των 50 kg, καθώς και για ανύψωση εμπορευμάτων σε ύψος μεγαλύτερο από 3 μέτρα.

4. Τα υλικά μπορούν να μεταφερθούν σε φορείο μόνο κατά μήκος μιας οριζόντιας διαδρομής (όχι σε σκάλες και βαθμίδες) και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 50 μέτρα.

5. Το ανώτατο όριο για τη χειρωνακτική μεταφορά φορτίου σε επίπεδη και οριζόντια επιφάνεια ανά άτομο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα: 16 kg - για τους έφηβους, 50 kg - για άνδρες (άνω των 18 ετών).

Τζιτζικάκης  για Value for money υπηρεσίες μεταφοράς!

Δραστηριοποιείται στον κλάδο της μεταφοράς και μετακόμισης από το 1996. Σε ένα κλάδο με έντονο ανταγωνισμό ο ιδρυτής και εμπνευστής Κος Σπύρος Τζιτζικάκης αποφάσισε να βοηθήσει τον κόσμο (που την τελευταία δεκαετία αντιμετωπίζει πολλαπλάσια προβλήματα οικονομικής φύσης), προσφέροντας top και άμεση εξυπηρέτηση σε value for money τιμές.
Tιμές ασυναγώνιστες όπως χαρακτηριστικά λέει ο Κος Τζιτζικάκης!


Το προσωπικό του (Έλληνες εκπαιδευμένοι και έμπειροι) εξασφαλίζει με συνέπεια, καλή παροχή των υπηρεσιών μεταφοράς, πλήρη επαγγελματική εχεμύθεια και πάνω από όλα ασφάλεια (και στην εποχή της πανδημίας).  

Οι υπηρεσίες της γνωστής μεταφορικής, καλύπτουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα καθώς και την ευρύτερη επαρχία. Με ιδιόκτητο φορτηγό που διαθέτει μεγάλη μεταφορική ικανότητα ώστε να καλύπτει την απαίτηση μεγάλης γκάμας αντικειμένων (γραφείων, επίπλων, εξοπλισμού κλπ).

Σημειώστε πως (με τις υπηρεσίες του) μπορεί να σας προσφέρει "πακέτο" –όπου αυτό απαιτείται- και λύσεις ηλεκτρολόγου και ψυκτικού (π.χ. για μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών,  πολύφωτων, κλιματιστικών και φυσικά με επανατοποθέτηση τους στον χώρο προορισμού τους).

Επίσης, το προσωπικό του που αναλαμβάνει την εργασία έχει την δυνατότητα, εφόσον αυτό ζητηθεί από τον πελάτη, να συσκευάσει και να προστατεύσει τα υπό μεταφορά αντικείμενα εξασφαλίζοντας, έτσι περαιτέρω, την ασφάλεια τους.
 

 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ

  • TROUPOS HEAVY HAULAGE

    TROUPOS HEAVY HAULAGE

    Η εταιρεία TROUPOS HEAVY HAULAGE είναι μία μεταφορική εταιρία με εξειδίκευση στην μεταφορά βαρέων φορτίων, η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής.
     210 5575525 Περισσότερα