ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS ρεκτιφιέ μηχανών στον Ασπρόπυργο

ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS ρεκτιφιέ μηχανών στον Ασπρόπυργο

ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS ρεκτιφιέ μηχανών στον Ασπρόπυργο

2545 Επισκέψεις στο άρθρο

ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS ρεκτιφιέ μηχανών στον Ασπρόπυργο. Η ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής μηχανών για πάνω από 4 δεκαετίες.

 

Η εταιρεία ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS διαθέτει 43 χρόνια εμπειρία στον χώρο και  μπορείτε να απευθυνθείτε για την αξιόπιστη ανακατασκευή του κινητήρα του αυτοκινήτου σας, όπως επίσης να τον βελτιώσετε, αλλά και να πραγματοποιήσετε ειδικές μηχανουργικές εργασίες.

Κοινοποίησέ το »

Όλες οι εργασίες προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα, αφού χάρις στην πολυετή εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία, η ποιότητα ανακατασκευής είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη. 

Η ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS  επενδύει συνεχώς στον άρτιο εξοπλισμό και ειδικεύεται στο ρεκτιφιέ παντός τύπου μηχανών & καπακίων, αλλά και στην μελέτη και εξέλιξη  των κινητήρων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS  θα λύσει όλες σας τις απορίες γύρω από το χώρο των κινητήρων.

Στις υπηρεσίες τους συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, τα εξής :
 • ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ -  ΕΡΓΑΣΙΕΣ
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΤΡΟΦΑΛΩΝ
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΕΔΡΩΝ
 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΗΓΜΑΤΩΝ
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΗΧΑΝΩΝ
Διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για την ανακατασκευή μηχανών  επιτυγχάνοντας την άμεση επεξεργασία των προς επισκευή κινητήρων – εξαρτημάτων και παράδοση αυτών χωρίς καθυστέρηση.

Η εταιρεία ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS συνεργάζεται και με την επαρχία !

Κοινοποίησέ το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ

  Στις εγκαταστάσεις της Ευρωτεχνικής μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνεται όσον αφορά το Scania σας. Αγορές, πωλήσεις, service, ανταλλακτικά και εισαγωγές. Όλες τις υπηρεσίες θα τις βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.
   2105595090 Περισσότερα