Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Δες όσα πρέπει να γνωρίζεις αν το επαγγελματικό σου καίει diesel αν θες να γλυτώσεις χρήματα στην συντήρηση και στα ανταλλακτικά.

Δες όσα πρέπει να γνωρίζεις αν το επαγγελματικό σου καίει diesel αν θες να γλυτώσεις χρήματα στην συντήρηση και στα ανταλλακτικά.

Συντήρηση PRO diesel οχημάτων. Η βίβλος.

112 207 Επισκέψεις στο άρθρο

Επαγγελματικά οχήματα και πετρελαιοκινητήρες. «Σηκώνουν» καλύτερα το αυξημένο βάρος των επαγγελματικών ενώ προσφέρουν καλή οικονομία, ιδιαιτέρως στον αυτοκινητόδρομο. Για να δούμε ορισμένα tips για την καλή συντήρηση τους.

ILEP
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Μπορεί οι κινητήρες diesel να μετρούν μέρες (σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς όρους για μείωση των ρύπων από τα αυτοκίνητα) και τους αρμόδιους θεσμούς να σκέφτονται μέτρα  που θα κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή όσων οδηγούν πετρελαιοκίνητα (όπως αυξημένα διόδια,  πιο ακριβούς φόρους, απαγόρευση εισόδου σε ορισμένες αστικές ζώνες και επικειμένη απόσυρση όλων των οχημάτων που χρησιμοποιούν diesel), ωστόσο στην Ελλάδα –και κυρίως στην κατηγορία των επαγγελματικών- το πετρέλαιο καλά κρατεί.

Περίπου το 60% των καινούριων αυτοκινήτων που βγήκαν στους ελληνικούς δρόμους την τελευταία 10ετία, αξιοποιούν το πετρέλαιο ως τη βασική πηγή ενέργειας για την κίνηση τους.

Ωστόσο, πριν φτάσουμε στο επικείμενο πρόβλημα της απόσυρσης των diesel κινητήρων, οι οδηγοί pro οχημάτων που αξιοποιούν  diesel έχουν ένα πιο βραχυπρόθεσμο ζήτημα να αντιμετωπίσουν:  Τη συντήρηση των diesel κινητήρων.

Αν προκύψει ένα σοβαρό ζήτημα σε ένα σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί πετρέλαιο, το κόστος επιδιόρθωσης και αντικατάστασης  ξεφεύγει σε σχέση με τη βενζίνη και δημιουργεί αρκετά έξοδα στον κάτοχο.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σημεία τα οποία, ως οδηγοί πετρελαιοκίνητων, μπορούμε να ακολουθήσουμε και να εξασφαλίσουμε πως  το αυτοκίνητο μας δεν θα παρουσιάσει κάποιο από τα κοινά  ζητήματα που συναντάμε στην  κατηγορία.

Για να δούμε, πιο αναλυτικά, τι πρέπει να προσέχουμε για να εξασφαλίσουμε το saving money στοιχείο των diesel, χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε όσα γλυτώσαμε σε κατανάλωση, στο συνεργείο.
 

Κοινοποίησέ το »