Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συνολικά αναβαθμισμένο σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, το εσωτερικό του νέου Porter NP6, η σχεδίαση του οποίου παραπέμπει σε αυτή ενός επιβατικού οχήματος.

Σύμφωνα με την Piaggio, το εργονομικό κάθισμα οδηγού που έχει τοποθετηθεί στο σωστό ύψος και το μικρότερο σε διαστάσεις τιμόνι, αναβαθμίζουν την περιμετρική ορατότητα του οδηγού.

Εργονομικά τοποθετημένος ο διακόπτης χειροκίνητης αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του οχήματος, όπως και αυτός για τον χειρισμό του μηχανισμού ανατροπής της καρότσας.

Αναβαθμισμένο περιβάλλον εργασίας

1.357 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν είναι η διθέσια καμπίνα του νέου Piaggio Porter NP6, το πλάτος της οποίας αυξήθηκε κατά 245 χλστ. και πλέον ορίζεται στα 1.640 χλστ. Σύμφωνα με την εταιρεία, η εργονομία είναι σημαντικά αναβαθμισμένη, όπως και η περιμετρική ορατότητα. Προσφέρονται πέντε επίπεδα εξοπλισμού (Start, Plus, Top, HD και HD Top), όσες είναι και οι διαθέσιμες αποχρώσεις του αμαξώματος (Sapphire Blue, Amber Orange, Garnet Red, Basalt Grey και Plaster White).
Ευανάγνωστος και πλήρης ενδείξεων είναι ο πίνακας οργάνων, ενώ στη νέα κεντρική κονσόλα βρίσκεται το ηχοσύστημα DAB+Bluetooth και τα χειριστήρια του κλιματιστικού, δύο εξοπλιστικά στοιχεία που είναι στάνταρ στις εκδόσεις Plus και Top.
Στο πάνω τμήμα του ταμπλό έχει τοποθετηθεί μια αντιολισθητική επιφάνεια για την τοποθέτηση του smartphone, ενώ παρέχεται και θύρα USB για τη φόρτισή του. Υπάρχει, ακόμα, χώρος για την αποθήκευση των γαντιών, για την τοποθέτηση των γυαλιών όπως και ποτηροθήκη.
Στον στάνταρ εξοπλισμό ασφαλείας περιλαμβάνεται ο πλευρικός αερόσακος οδηγού (προαιρετικά και για τον συνεπιβάτη), όπως και το αυτόματο σύστημα κλήσεων έκτακτης ανάγκης «eCall». Ανάλογα με την έκδοση, προσφέρονται τα εξής συστήματα υποβοήθησης οδηγού: ESC (Electronic Stability Control), ABS (Anti-Lock Braking System), ASR (Anti Slip Regulation), EDB (Electronic Brake Force Distribution), HBA (Hydraulic Brake Assist), TCS (Traction Control System), TSM (Trailer Sway Mitigation) και ARP (Active Roll-Over Prevention).

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)