Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mercedes-Benz Citan
Μέση κατανάλωση από: 4,3 λτ. /100 χλμ. Εκπομπές ρύπων από: 112g CO2/km

Peugeot Bipper
Μέση κατανάλωση από: 4,4 λτ. /100 χλμ. Εκπομπές ρύπων από: 116g CO2/km

Nissan NV200
Μέση κατανάλωση από: 4,8 λτ. /100 χλμ. Εκπομπές ρύπων από: 135g CO2/km

Fiat Doblo Cargo
Μέση κατανάλωση από: 4,8 λτ. /100 χλμ. Εκπομπές ρύπων από: 126g CO2/km

Οι κορυφαίες «οικολογικές» επιλογές στα Vanette

14.649 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2013)

Προκειμένου να καταλήξουμε στις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία των Vanette, συγκεντρώσαμε τις προτάσεις που έχουν να επιδείξουν οι κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και φυσικά της Ιαπωνίας. Επιπρόσθετα, δεδομένου του χαρακτήρα της συγκεκριμένης κατηγορίας οχημάτων, περιορίσαμε τις επιλογές μας στα οχήματα που προσφέρονται με μηχανικά σύνολα χωρητικότητας έως και 1,5 λτ. 

Mercedes-Benz Citan
Μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αυτοκίνησης, η Mercedes-Benz, δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει εκπροσώπους με προηγμένους τεχνολογικά κινητήρες, με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. 
Το Citan αποτελεί το μικρότερο σε διαστάσεις εκπρόσωπο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και η έκδοση 108 CDI με τον πετρελαιοκινητήρα των 1,5 λτ. που αποδίδει ισχύ 75 ίππων, είναι και η πιο ολιγαρκής σε καύσιμο. 
Σε συνδυασμό με το πακέτο «BlueEfficiency», ο εν λόγω πετρελαιοκινητήρας απαιτεί μόλις 4,3 λτ. καυσίμου ανά 100 χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης ενώ, οι εκπομπές ρύπων του περιορίζονται στα 112 g/km και απέχουν σημαντικά από το όριο των 140 g/km που θέτει ο Πράσινος Δακτύλιος. 

Peugeot Bipper
Η γαλλική Peugeot Professionnel έχει αναβαθμίσει πρόσφατα το σύνολο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της και μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει το Bipper που είναι διαθέσιμο με κινητήρες, τόσο βενζίνης, όσο και πετρελαίου. 
Η δεύτερη επιλογή αφορά στον 1.400άρη κινητήρα HDI των 70 ίππων και των 160 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. που απαιτεί για μεικτό κύκλο κίνησης μόλις 4,4 λτ. καυσίμου ανά 100 χλμ. 
Παράλληλα, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο εκλύει, ξεκινούν από τα 116 g/km. 

Fiat Doblo Cargo
H ιταλική Fiat Professional έχει να επιδείξει ένα ιδιαίτερα χαμηλό μέσο όρο εκπομπών ρύπων για όλη τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της και το κορυφαίο Doblo Cargo δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. 
Η έκδοση του με την ελάχιστη δυνατή μέση κατανάλωση καυσίμου, εφοδιάζεται με τον MultiJet πετρελαιοκινητήρα των 1,3 λτ. που αποδίδει ισχύ 90 ίππων και μέγιστη ροπή 190 g/km.  Σε συνδυασμό με ορισμένες σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το σύστημα Start&Stop, το εν λόγω μηχανικό σύνολο απαιτεί μόλις 4,8 λτ./100 χλμ. σε καύσιμο, ενώ εκπέμπει μόλις 126 gr CO2/km. 

Nissan NV200 
Η νέα πρόταση της Nissan στα Vanette, φέρει την ονομασία NV200 και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς και στη χώρα μας, χάρη στις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και τους φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες του. 
Εξ αυτών, ο πετρελαιοκινητήρας των 1,5 λτ. που αποδίδει ισχύ 89 ίππων και ροπή 200 Nm, εκτός του ότι προσφέρει αξιοπρόσεκτες επιδόσεις στο ιαπωνικό μοντέλο, απαιτεί μόλις 4,8 λτ. καυσίμου ανά 100 χλμ., ενώ οι εκπομπές ρύπων του βρίσκονται κάτω από τα όρια του Πράσινου Δακτυλίου, στα 135 g/km.