Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πέραν του Ford Ranger που κυριαρχεί, εξαιρετικές είναι και οι μεταφορικές δυνατότητες των Single Cab εκδόσεων του Isuzu D-Max (έως και 1.255 κιλά ωφέλιμου φορτίου).

Μονή καμπίνα

Με 1.254 κιλά, το ωφέλιμο φορτίο που το Ford Ranger Extended Cab είναι σε θέση να μεταφέρει είναι το υψηλότερο στην κατηγορία.

Επιμηκυμένη καμπίνα

Χάρη στην προαιρετική «Heavy-Duty» ανάρτηση με την οποία μπορεί να εφοδιαστεί, το VW Amarok μπορεί να υποστηρίξει έως και 1.147 κιλά φορτίου.

Διπλή καμπίνα

Ωφέλιμο φορτίο έως και 1.309 κιλών

29.885 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2014)

Όπως προαναφέραμε, οι διάφοροι τύποι καμπίνας (Single, 
Extended ή Double Cab) επηρεάζουν σημαντικά το συνολικό απόβαρο των Pick-Up και το ίδιο ισχύει αναφορικά με τον τύπο του κινητήρα και την ύπαρξη ή όχι, συστήματος 4κίνησης. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναφέρουμε πως ακόμη και οι «ασθενέστερες» σε αυτόν τον τομέα προτάσεις της κατηγορίας, προσφέρουν ωφέλιμο φορτίο που υπερβαίνει τα 630 κιλά, μια εξαιρετική επίδοση αν αναλογιστεί κανείς πως το εν λόγω φορτίο μπορεί να υποστηριχθεί ακόμα και σε δύσβατες εκτός δρόμου διαδρομές. 

Ωφέλιμο έως 1.309 κιλών για το μονοκάμπινο Ford Ranger
Δεδομένου ότι διαθέτει και το υψηλότερο μεικτό βάρος μεταξύ των ανταγωνιστών του (έως 3.200 κιλά), οι μονοκάμπινες εκδόσεις του νέου Ford Ranger προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με βάρος έως και 1.309 kgm που είναι και η βέλτιστη επίδοση της κατηγορίας. 
Στη δεύτερη θέση συναντάμε το Isuzu D-Max που μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως 1.255 kgm ενώ ακολουθεί το Mazda BT-50 με 1.212 κιλά και το Mahindra Pick-Up με 1.190 κιλά. 

Κορυφαίο το Ford Ranger και στις επιμηκυμένες καμπίνες
Όπως και στις εκδόσεις με μονή καμπίνα, έτσι και στις εκδόσεις με 1 ½ καμπίνα, το νέο Ford Ranger προσφέρει το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο με έως και 1.254 κιλά. 
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Mazda BT-50 με 1.216 κιλά, ενώ ακολουθεί τo νέο Isuzu D-Max με 1.205 κιλά. 

Διπλοκάμπινη… υπεροχή για το Ranger
Με δεδομένο το υψηλό μεικτό βάρος του που για τις διπλοκάμπινες εκδόσεις ορίζεται στους 3,2t., το Ford Ranger καταφέρνει να προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων από 1.117 – 1.152 κιλά, που είναι και η κορυφαία επίδοση στην συγκεκριμένη υποκατηγορία των Pick-Up. 
Στη δεύτερη θέση συναντάμε το VW Amarok που χάρη στην ειδική «Heavy – Duty» ανάρτηση με την οποία μπορεί να αποκτηθεί, είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία με βάρος έως και 1.147 χλστ. 
Ωστόσο, εξαιρετική είναι και η επίδοση, τόσο του Mazda BT-50 (1.137 κιλά), όσο και του Mahindra Pick-Up που είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 1.130 χλστ. Εξάλλου, όλες οι διπλοκάμπινες εκδόσεις του εκπροσώπου της Mahindra μπορούν να μεταφέρουν φορτία άνω του 1,0t.