Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Isuzu με το σκληροτράχηλο και επιβλητικό D-Max αναμένεται να δώσει το δυναμικό παρόν στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» από 22-30 Οκτωβρίου.

H Isuzu στην «Αυτοκίνηση 2016»

2.702 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2016)

Σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες εταιρείες επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων, η Isuzu αναμένεται να δώσει το δυναμικό παρόν στη μεγαλύτερη έκθεση της ελληνικής αγοράς, «Αυτοκίνηση 2016».

Η Isuzu, μια από τις πρωτοπόρους στην κατασκευή πετρελαιοκινητήρων σε παγκόσμιο επίπεδο και η 1η σε πωλήσεις ιαπωνική εταιρεία στις πωλήσεις κινητήρων diesel για επαγγελματικά οχήματα στον κόσμο, θα δώσει το παρόν στην «Αυτοκίνηση 2016» που διοργανώνεται από 22 – 30 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.
Όπως είναι φυσικό, στο περίπτερο της εταιρείας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το εντυπωσιακό και σκληροτράχηλο Isuzu D-Max αλλά και να πραγματοποιήσουν test-drives με την έκδοση που τους ενδιαφέρει.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα της Isuzu, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.isuzu.gr αλλά και στο facebook (facebook.com/IsuzuGreece).