Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Ducato απέσπασε για 10η συνεχή χρονιά τον τίτλο του «Καλύτερου Οχήματος – Βάση για Αυτοκινούμενα Τροχόσπιτα» σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Νέα διάκριση για το Fiat Ducato

2.736 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2017)

Με τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινούμενου Τροχόσπιτου» για το 2017 βραβεύτηκε το Fiat Ducato από το κορυφαίο περιοδικό του κλάδου (Promobil), αποσπώντας τη συγκεκριμένη διάκριση για 10η συνεχή χρονιά!

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Fiat Ducato έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών καθώς, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, διατηρεί μερίδιο άνω του 75% στις πωλήσεις τις εν λόγω κατηγορίας.
Με αυτό το σκεπτικό, δεν θα πρέπει να μας προξενεί έκπληξη πως οι αναγνώστες του κορυφαίου περιοδικού του εν λόγω κλάδου (Promobil – Γερμανία), επέλεξαν και για το 2017 (για 10η συνεχή χρονιά), το ιταλικό μοντέλο ως την καλύτερη «βάση» για το χτίσιμο ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.
Αποτελώντας ένα από τα κορυφαία ελαφρά επαγγελματικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για τα οχήματα με μεικτό βάρος από 2,8 – 4,4t., ήταν το πιο εμπορικό μοντέλο σε 13 χώρες – μέλη της ΕΕ και φυσικά, στην αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.
Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι μέχρι στιγμής, περισσότερες από 500.000 οικογένειες έχουν επιλέξει το Fiat Ducato ως την βάση για το τροχόσπιτο τους.