Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mercedes-Benz X-Class αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2017.

Παράλληλα, η Mercedes-Benz Vans έχει προγραμματίσει επενδύσεις περίπου 2 δις ευρώ έως το 2018, για την εξέλιξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τα ελαφρά επαγγελματικά της.

Ραγδαία ανάπτυξη για τη Mercedes Benz

2.782 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2017)

Έχοντας να επιδείξει εξαιρετική αύξηση των πωλήσεων του τα τελευταία χρόνια, ο κλάδος των ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz έχει ήδη δρομολογήσει περαιτέρω επενδύσεις 2 δις ευρώ για την επόμενη 2ετία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η Mercedes-Benz Vans, οι συνολικές πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της για το 2016 ανήλθαν στα 359.100 οχήματα και είναι αυξημένες κατά 12% περίπου σε σχέση με τα 321.000 οχήματα του 2015.
Πέραν αυτού όμως, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ήδη έχει προγραμματίσει επενδύσεις συνολικού ύψους δύο δισεκατομμυρίων ευρώ για τη διετία 2017 – 2018, που θα εστιαστούν στην εξέλιξη και διάθεση νέων μοντέλων και υπηρεσιών.
Ένας από τους βασικότερους τομείς στον οποίο θα εστιαστούν οι επενδύσεις της Mercedes-Benz Vans είναι φυσικά το νέο ελαφρύ ημιφορτηγό «X-Class» που αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2017. Παράλληλα, μέσα στο 2018, αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά του δημοφιλούς Mercedes-Benz Sprinter με την γερμανική εταιρεία να έχει ήδη δρομολογήσει επενδύσεις της τάξης των 260 εκ. ευρώ στις γραμμές παραγωγής του στο Dusseldorf και το Ludwigsfelde.
Πέραν όμως αυτού, η Mercedes-Benz αναμένεται να δαπανήσει μεγάλα κονδύλια και το πρόγραμμα «adVANce» που ουσιαστικά προβλέπει την παρουσίαση πολλαπλών νέων προϊόντων και υπηρεσιών αναφορικά με την ενοικίαση ελαφρών επαγγελματικών, τις υπηρεσίες leasing αλλά και τα συστήματα διαχείρισης στόλων οχημάτων για τους πελάτες της. Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως τα πρώτα προϊόντα του προγράμματος «adVANce» αναμένεται να παρουσιαστούν στις διάφορες αγορές της ΕΕ από το καλοκαίρι του 2017.