Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το 2014 έκανε ντεμπούτο το Opel Vivaro δεύτερης γενιάς με δύο νέους κινητήρες πετρελαίου 1,6 λίτρων.

Το Vivaro B διέθετε εκδόσεις με δύο μήκη μεταξονίων και δύο ύψη οροφής και ήταν διαθέσιμη σε panel van, combi, crew cab και mini-bus.

Η Opel κατασκεύασε σχεδόν ένα εκατομμύριο οχήματα Vivaro A και B.

Από το 2014 μέχρι σήμερα

35.266 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2021)

Μέχρι το 2014, 600.000 οχήματα Vivaro είχαν περάσει από τις γραμμές παραγωγής. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου έκανε την πρεμιέρα της την ίδια χρονιά με έναν νέο diesel κινητήρα, αυξημένη λειτουργικότητα και νέα εμφάνιση που υιοθετούσε τη σχεδιαστική γλώσσα των σύγχρονων επιβατικών Opel. Η σειρά περιλάμβανε εκδόσεις με δύο μήκη μεταξονίων και δύο ύψη οροφής και ήταν διαθέσιμη σε panel van, combi, crew cab και ένα λεωφορείο bus σε πολυάριθμες διατάξεις.
Κάτω από το καπό, το Vivaro B προσέφερε δύο νέους κινητήρες turbo diesel: τον βασικό 1.6 CDTI και τον 1.6 CDTI BiTurbo με σειριακή υπερσυμπίεση και δύο intercoolers. Αυτό το υψηλής τεχνολογίας σύνολο συνδύαζε άριστες επιδόσεις με μέτρια κατανάλωση. Η κατανάλωση καυσίμου των νέων κινητήρων μειώθηκε πάνω από ένα λίτρο στον μικτό κύκλο.
Η Opel κατασκεύασε σχεδόν ένα εκατομμύριο οχήματα Vivaro A και B. Η τρίτη γενιά βρίσκεται στην παραγωγή από το 2019, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα προηγμένων τεχνολογιών, όπως σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών και multimedia infotainment.
Η τρίτη γενιά ολοκληρώνει επίσης το ταξίδι για την ηλεκτροκίνηση που είχε οραματιστεί η μελέτη του 2010. Με το νέο ηλεκτρικό Vivaro-e με μπαταρία, οι επαγγελματίες μπορούν να επωφελούνται από την κινητικότητα μηδενικών ρύπων και να επιλέγουν ανάμεσα σε δύο μεγέθη μπαταρίας ιόντων λιθίου, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Με 75 kWh για αυτονομία έως 330 km, ή με 50 kWh για αυτονομία έως 230 km, και στις δύο περιπτώσεις σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.