Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια πρόγευση των δυνατοτήτων του νέου Crafter προσφέρει η VW στην Διεθνή Έκθεση BAUMA 2016 για τον κλάδο των κατασκευών.

Πρώτη «γεύση» στη BAUMA

1.569 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2016)

Μια πρώτη… γεύση των δυνατοτήτων του νέου Crafter προσφέρει η Volkswagen στην έκθεση για τον κατασκευαστικό κλάδο, BAUMA 2016, που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στο Μόναχο.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο των 400 τ.μ. της Volkswagen στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση για τον κλάδο των κατασκευών, BAUMA 2016, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μέσω μιας εφαρμογής «εικονικής πραγματικότητας», μια πρόγευση της νέας γενιάς του Crafter!

Συγκεκριμένα, η διεθνής έκθεση BAUMA 2016 που διοργανώνεται από 11 – 17 Απριλίου στο Μόναχο, μονοπωλεί εκ νέου το ενδιαφέρον του κατασκευαστικού κλάδου και οι διεθνείς εταιρείες κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων σπεύδουν να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους σε αυτή.

Μεταξύ αυτών και η Volkswagen που παρουσιάζει το Caddy Alltrak (με σύστημα 4κίνησης), την νέα γενιά του Transporter σε εκδόσεις  Van και C+C καθώς και ειδικές εκδόσεις του δυναμικού Amarok.

Πέραν όμως όλων αυτών, το ενδιαφέρον κλέβει μια ειδική εφαρμογή στο περίπτερο της εταιρείας που επιτρέπει στους επισκέπτες, μέσω της χρήσης ειδικών γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, να… ρίξουν μια πρώτη ματιά στις μεταφορικές δυνατότητες της νέας γενιάς του Crafter που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα αργότερα μέσα στο έτος.

Υπενθυμίζουμε πως η υπάρχουσα γενιά του VW Crafter αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Volkswagen με τη Mercedes-Benz και κατασκευάζεται στις γραμμές παραγωγής της δεύτερης στις πόλεις Ludwigsfelde και Dusseldorf (Γερμανία).

Ωστόσο, η νέα γενιά του Crafter έχει εξελιχθεί εξ ολοκλήρου από τη Volkswagen και θα κατασκευάζεται στη νέα γραμμή παραγωγής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, στην πόλη Wrzesnia της Πολωνίας, όπως και το νέο MAN TGE, το πρώτο ελαφρύ επαγγελματικό στη γκάμα της MAN Truck & Bus.

Τέλος,  στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να δείτε αρκετές πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του Crafter (αν και εκτεταμένο καμουφλάζ), κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του μοντέλου στις Η.Π.Α.