Στην πράξη

Επαγγελματίας Live
Επαγγελματίας με Iveco Daily
Διαβάστηκε από 4616 αναγνώστες
Αυτό το μήνα συνδυάσαμε τροπικά κλίματα με μεσογειακό ταμπεραμέντο. Θερμοκήπια κάκτων με επαγγελματικά οχήματα εξ Ιταλίας ορμώμενα!
Τι συμβαίνει όταν ένα άκρως επιβλητικό και κατακόκκινο Iveco Daily μεταφέρει κάκτους; Τo θέαμα είναι εντυπωσιακό! Αλλά ευτυχώς συνοδεύεται και από την ανάλογη… ουσία. 
Το Daily αποτελεί έναν αξιόπιστο επαγγελματικό συνεργάτη και διακρίνεται τόσο για την καλαίσθητη εξωτερική του σχεδίαση, όσο και για τις υψηλές μεταφορικές του δυνατότητες, οι οποίες, σε συνδυασμό με την πληθώρα των διαθέσιμων εφαρμογών και της πρακτικότητάς του, αποτέλεσαν βασικό στοιχείο για την αγορά του ιταλικού Van από την "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΚΤΟΙ Ο.Ε.". 
Κι αν όλα τα παραπάνω συνδυαστούν παράλληλα και με την εξαιρετικά ποιοτική και άνετη καμπίνα των επιβατών, καθώς και με την ευελιξία και καλή οδική συμπεριφορά που επιδεικνύει το Daily στους δρόμους της πόλης (και όχι μόνο), τότε έχουμε ένα πλήρες πακέτο, που κλέβει την παράσταση! 
Η εταιρεία "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΚΤΟΙ Ο.Ε." δραστηριοποιείται για πάνω από 60 χρόνια στην παραγωγή κάκτων και παχύφυτων και με το φόρτο εργασίας να είναι αρκετά υψηλό, επέλεξε το Iveco Daily ως ιδανική λύση για τη διεκπεραίωση των καθημερινών παραγγελιών της.

Η γνώμη του ιδιοκτήτη
Ανθεκτικά και καλής ποιότητας υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό του ιταλικού μοντέλου.

Ο 3λιτρος κινητήρας απόδοσης 188 ίππων κινεί το όχημα με ασφάλεια σε κάθε περίσταση.

Σε ό,τι αφορά στη συμβίωσή του με το Iveco Daily, αρμόδιος για να μας μιλήσει ήταν ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Νεοπτόλεμος Πουλημένος. "Έχοντας την κατάλληλη εμπειρία από αντίστοιχα επαγγελματικά οχήματα, το Iveco Daily ομολογώ πως δικαίωσε στο έπακρο την επιλογή του. Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2009 και ήδη έχει διανύσει περίπου 60.000 χιλιόμετρα, ενώ υπολογίζω πως καθημερινά διανύει περί τα 200 χιλιόμετρα σε Αττική, Β. Πελοπόννησο και Εύβοια, χωρίς να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. 
Αντίθετα, μόνο οφέλη προκύπτουν από την εμπιστοσύνη μας στο συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς η ευελιξία του και η δυνατότητα μεταφοράς ακόμη και ογκωδέστατων αντικειμένων, το καθιστούν ασυναγώνιστο. Στα θετικά του στοιχεία συμπεριλαμβάνω και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησής του, την εξαιρετική του συμπεριφορά στο δρόμο με τον 3λιτρο κινητήρα των 188 ίππων, καθώς και την ποιοτική και ευχάριστη καμπίνα των επιβατών του. 
Αξίζει να σημειώσω, ότι ο εξοπλισμός του Iveco Daily της εταιρείας μας περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα: αυτόματο/ σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων (με ZF σασμάν), DVD-Navigation με τηλέφωνο και ηχοσύστημα, αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, αυτόματο κλιματισμό (clima), cruise control, ABS/ ASR, parktronic με υπολογιστή απόστασης, ρυθμιζόμενη αερανάρτηση, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ράφια οδηγού/ συνοδηγού, κρύσταλλο χώρου φόρτωσης, διπλά ντεπόζιτα, μπλοκέ διαφορικό, ράφι και πάτωμα χώρου φόρτωσης κ.ά".


Ο χώρος φόρτωσης του Iveco Daily έχει διαμορφωθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη "αποστολή" που του έχει ανατεθεί και χωράει κυριολεκτικά τα πάντα!

Ο πίνακας οργάνων είναι σύγχρονος, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η οθόνη του DVD-Navigation.
Η εταιρεία: «ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΚΤΟΙ Ο.Ε.»
Το 1945 ο Νεοπτόλεμος Πουλημένος ξεκίνησε με μεγάλη αγάπη και όραμα για τους κάκτους, που κατάφερε σιγά-σιγά να μεταφέρει στα παιδιά του Ανδρέα και Αριστείδη, οι οποίοι, από το 1982 που έφυγε ο πατέρας τους από τη ζωή μέχρι σήμερα, συνεχίζουν την 60χρονη οικογενειακή παράδοση στο Καπανδρίτι Αττικής (μόλις 33 χλμ. έξω από την Αθήνα), με σύγχρονα υαλόφρακτα θερμοκήπια και υπαίθριες καλλιέργειες, έκτασης 22 στρεμμάτων, με κάθετη ανάπτυξη της μονάδας από την παραγωγή έως τη διάθεση όλων των μεγεθών κακτοειδών και παχύφυτων (από 5 εκ. έως 4 μέτρα) σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Οι κάκτοι και τα παχύφυτα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά φυτά και για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, η παρουσίασή τους γίνεται με ποικίλους τρόπους: 
• Κάκτοι σε stand (δίσκους και κιβώτια)
• Κάκτοι σε πήλινα
• Κάκτοι σε συνθέσεις
• Κάκτοι για κήπους
• Παχύφυτα για κήπους και εδαφοκάλυψη
Τέλος, για τη φροντίδα των κάκτων και των παχύφυτων διατίθενται: 
• Κακτόχωμα και
• Λίπασμα για κάκτους
"ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΚΤΟΙ Ο.Ε."
Καπανδρίτι Αττικής
Τ.Κ. 19014
Τηλ: 22950-52200, 22950-52103
Κιν.: 6976-558912
Fax: 22950-53000
E-mail: [email protected]
Site: http://www.poulimenos.grAdvertisement