Διάθεση οχημάτων από την Kosmocar

Η Kosmocar A.E. προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στην Πολιτεία καθώς και στόλο επαγγελματικών οχημάτων στις αλυσίδες super market για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών στις υπηρεσίες υγείες και στις παραδόσεις τροφίμων κατΆ οίκον.

 
Σύμφωνα με σχετική επίσημη ανακοίνωση της, η Kosmocar A.E., επίσημος εισαγωγέας των εταιρειών Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley & Ducati στην ελληνική αγορά, παραχωρεί άμεσα στην Πολιτεία ένα ολοκαίνουργιο και άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο VW Crafter για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας.
Παράλληλα, θέτει άμεσα στη διάθεση των αλυσίδων εμπορίας τροφίμων (super markets), ένα στόλο επαγγελματικών οχημάτων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις παραδόσεις τροφίμων και άλλων αγαθών άμεσης ανάγκης στους πελάτες τους (κατΆ οίκον).
Στόχος της εταιρείας είναι να αυξηθεί η συχνότητα διανομής και η εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών ή online παραγγελιών, προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να παραμείνουν στις οικείες τους, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας.
Επιπρόσθετα, θέτει άμεσα στη διάθεση του ΕΟΔΥ επιβατικά αυτοκίνητα από τις μάρκες που εισάγει στην Ελλάδα, για να χρησιμοποιηθούν από τα κινητά συνεργεία λήψης δειγμάτων ανά την επικράτεια, τα οποία θα δημιουργηθούν τις επόμενες ημέρες, με στόχο την ελαχιστοποίηση μετακινήσεων του πληθυσμού προς τις Μονάδες Υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες και συντονισμό της διάθεσης των οχημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Κωνσταντίνο Κύρκογλου, στο τηλ. 6968332154 (καθημερινά 09:00-18:00) και μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων οχημάτων.
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ