Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η αναλογία τιμής αγοράς/ φορτίου σε όλα τα Vanette

16.369 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2011)

Στις σελίδες που ακολουθούν συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μια πρωτότυπη ταξινόμηση της κατηγορίας των Vanette με βάση την αναλογία της τιμής αγοράς με το κάθε κιλό/ λίτρο του ωφέλιμο φορτίου που είναι σε θέση να μεταφέρουν.

Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα επαγγελματικό όχημα της κατηγορίας των Vanette προκειμένου να μεταφέρουν συγκεκριμένους τύπους φορτίων που, χάρη στην τυποποίηση τους, απαιτούν συγκεκριμένες προδιαγραφές από το χώρο φόρτωσης. Σε κάποιες περιπτώσεις, το μέγιστο δυνατό ωφέλιμο φορτίο που ένα μοντέλο μπορεί να μεταφέρει, αποτελεί τη βασική παράμετρο που επηρεάζει την τελική επιλογή, ενώ σε άλλες, ο μέγιστος όγκος του χώρου φόρτωσης είναι το προαπαιτούμενο. Προκειμένου να σας προσφέρουμε μια δεύτερη, πιο προσεχτική «ματιά» στην αγορά σχετικά με τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές των Vanette, στις σελίδες που ακολουθούν σας παρουσιάζουμε όλους τους εκπροσώπους της κατηγορίας, με βάση το ελάχιστο ωφέλιμο φορτίο και τον ελάχιστο χώρο φόρτωσης που προσφέρουν στις βασικές εκδόσεις τους.,br> Εστιάσαμε στις βασικές εκδόσεις τους γιατί, βάσει αυτών και της τιμής που ανακοινώνει η ελληνική αντιπροσωπεία για κάθε μοντέλο, μπορέσαμε να καταλήξουμε σε δύο αναλογίες. Η πρώτη αφορά στο κόστος αγοράς/ κιλό φορτίου και η δεύτερη στο κόστος αγοράς/ λίτρο φορτίου.
Σύμφωνα με αυτές τις λίστες, μπορεί κανείς να δει εύκολα πόσα πολλά ή λίγα πληρώνει για το επαγγελματικό όχημα που τον ενδιαφέρει και αν υπάρχουν πιο δελεαστικές προτάσεις για κάθε κιλό μεταφερόμενου φορτίου. Το αντίστοιχο ισχύει για τη σχέση τιμής αγοράς/ λίτρο ωφέλιμου χώρου φόρτωσης.
Καταλήγοντας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως στις τιμές που αναγράφονται δεν έχουν υπολογιστεί οι διάφορες εκπτώσεις/ προσφορές που κατά καιρούς (και στην παρούσα φάση) προσφέρουν οι ελληνικές αντιπροσωπείες για τα οχήματα τους. Παράλληλα, δεν έχουν ληφθεί υπόψη τυχόν εκδόσεις του εκάστοτε μοντέλου με αυξημένο ωφέλιμο φορτίο ή δυνατότητα αύξησης του ωφέλιμου χώρου φόρτωσης καθώς, σε αρκετές περιπτώσεις αυτό περιλαμβάνει στοιχεία που προσφέρονται στον προαιρετικό εξοπλισμό (τύποι διαχωριστικών, heavy-duty αναρτήσεις κ.ά.).