Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Η Autoone A.E. μέλος του Ομίλου Συγγελίδη

5.069 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2012)

Στο πλαίσιο της διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης, ο Όμιλος Συγγελίδη ανακοίνωσε πως η Autoone A.E. προστίθεται στο δίκτυο των επισήμων διανομέων και επισκευαστών για όλες τις μάρκες του ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Autoone A.E. είναι ο μοναδικός, μέχρι σήμερα διανομέας στην Ελλάδα που διαθέτει το σύνολο των προϊόντων της Fiat Group Automobiles Spa.
Πλέον η Autoone Α.Ε. θα εκπροσωπεί (πέραν των Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional) και τις Lancia και Jeep.
Η ολοκληρωμένη μονάδα της εταιρείας, συνολικής έκτασης 3.400 τ.μ., έχει ως πρωταρχικό την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
Η AUTOONE A.E. διαθέτει πολυτελή έκθεση όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων των προαναφερθεισών μαρκών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της αυτοκίνητα test drive για όλες τις μάρκες καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.
Τέλος, μέσω της FGA Bank, η AUTOONE A.E. προσφέρει μια πλήρη γκάμα από ευέλικτα και συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα δίνοντας, έτσι στον πελάτη τη δυνατότητα να διαμορφώσει τη χρηματοδότηση που τον εξυπηρετεί καλύτερα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:

Auto One A.E.
Κεντρική Έκθεση: Λ. Κηφισίας 30, Μαρούσι
Τηλ.: 210 6890600