ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα νέο ελαφρύ επαγγελματικό με την ονομασία NV350 αναμένεται να λανσάρει μέσα στο καλοκαίρι του 2012 στην αγορά της Ιαπωνίας η Nissan.

To NV350 θα προσφέρεται σε εκδόσεις Van αλλά και επιβατικές, στα πρότυπα και των όσων ισχύουν για τα NV200 και Evalia.

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του NV350 είναι χωρίς αμφιβολία οι μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του.

Ο χώρος φόρτωσης του νέου NV350 είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος έως και 3,0 μ.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι σύγχρονος αν και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "λιτός" για για δεδομένα της ΕΕ.

Μέσα στο καλοκαίρι λανσάρεται το NV350

3.660 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2012)

Σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει η Nissan στο πρόσφατο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο, εντός του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική πορεία του νέου ΝV350 στην Ιαπωνία αρχικά.

Η δέσμευση της Nissan να προσφέρει μια εντελώς νέα γκάμα επαγγελματικών οχημάτων μέσα στα επόμενα χρόνια έχει αρχίσει να υλοποιείται σιγά- σιγά και μετά από τα NV200 και NV400, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά της Ιαπωνίας, αρχικά, ένα νέο μοντέλο με την ονομασία NV350.

Το εν λόγω μοντέλο είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο μέσα στο 2011 με την ονομασία NV350 Concept.

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του είναι η φρέσκια αισθητική της σχεδίασης τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού, ενώ πολλαπλές είναι και η αναβαθμίσεις του σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο της Nissan που προσφέρεται στην αγορά της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το NV350 θα προσφέρεται τόσο σε εκδόσεις Van όσο και ως επιβατικό (στα πρότυπα των NV200 και Evalia) ενώ στον χώρο φόρτωσης του θα μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα με μήκος έως και 3,0 μ.

Ειδικές υποδοχές στα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης καθώς και στο δάπεδο του, επιτρέπουν την ευέλικτη χρήση του για την στερέωση φορτίων ακανόνιστου σχήματος καθώς και για την υποστήριξη πολλαπλών τύπων υπερκατασκευών όπως ψυκτικοί θάλαμοι, εργαλειοθήκες κ.ά.

Παράλληλα, η γκάμα των κινητήρων του θα περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου που θα καλύπτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που ισχύουν στην ιαπωνική αγορά ενώ θα συνεργάζονται τόσο με μηχανικά όσο και με πλήρως αυτοματοποιημένα κιβώτια ταχυτήτων τελευταίας τεχνολογίας.

Καταλήγοντας αξίζει να σημειώσουμε πως το NV350 έχει ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2012 την εμπορική του πορεία στην αγορά της Ιαπωνίας ενώ προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιες είναι οι αγορές στις οποίες θα συνεχιστεί και αν σε αυτές θα συγκαταλέγονται οι χώρες- μέλη της ΕΕ.