Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το "Etape Concept" που παρουσιάστηκε από την BT Design στην έκθεση της Λειψίας, αφορά σε ένα ελαφρύ ημιφορτηγό...

... που βασίζεται στο Skoda Yeti. Παράλληλα εφοδιάζεται με ένα πλήρες σετ αεροδυναμικών βοηθημάτων.

Πρωτότυπο Yeti με αμάξωμα Pick-Up

3.205 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2012)

Μια ευφάνταστη έκδοση του Skoda Yeti με αμάξωμα Pick-Up παρουσίασε ο σχεδιαστικός Οίκος BT Design. Το Etape Concept ωστόσο δημιουργήθηκε για διαφημιστικούς σκοπούς και δεν πρόκεται να παραχθεί.

Κατά την διάρκεια της έκθεση AMI στην Λειψία ο σχεδιαστικός Οίκος BT Design αποφάσισε να δώσει δείγματα γραφής της δημιουργικότητας του παρουσιάζοντας μια εξεζητημένη έκδοση ενός ελαφρού ημιοφορτηγού με την ονομασία «Etape Concept».

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο πρωτότυπο να ξεχωρίζει είναι πως βασίζεται στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του Skoda Yeti, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις να έχουν εστιαστεί στο πίσω μέρος του οχήματος. Παράλληλα, η BT Design έχει εξοπλίσει το Etape Concept με ένα πλήρες αεροδυναμικό κιτ καθώς και με εντυπωσιακά καθίσματα –τύπου μπάκετ- από την Sparco αλλά και εκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία, το εν λόγω πρωτότυπο δημιουργήθηκε καθαρά για διαφημιστικούς σκοπούς και δεν πρόκειται να προωθηθεί σε καμία περίπτωση στο στάδιο της μαζικής παραγωγής.