Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αρχικά τα νέα εκτός δρόμου φορτηγά θα αφορούν τη σειρά G, όπως το εικονιζόμενο Scania G 440 6x6.

Τα νέα εκτός δρόμου φορτηγά της Scania υπόσχονται απροβλημάτιστη κίνηση σε κάθε είδους έδαφος.

Νέα off road φορτηγά Scania

5.826 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2012)

Εφοδιάζοντάς τα με νέα χαρακτηρίστηκα και δυνατότητες, η Scania φροντίζει ώστε τα εκτός δρόμου φορτηγά της να μπορούν να αντεπεξέλθουν στα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη.

Μεγάλης κλίμακας κατασκευές στην Κίνα, Μεταλλεία χαλκού και χρυσού στη Μογγολία, μεταφορές στις αφιλόξενες εκτάσεις της Ρωσίας, είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τις χρήσεις για τις οποίες προορίζονται τα εκτός δρόμου φορτηγά της Scania. Ολοένα και περισσότερες εγκαταστάσεις, ορυχεία και έργα κατασκευάζονται σε απομονωμένα μέρη, δημιουργώντας μία ανάγκη για μεταφορές από οχήματα ανθεκτικά και ικανά να κινούνται σε κάθε είδους έδαφος.

«Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η Scania επεκτείνει τη γκάμα της με φορτηγά σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν τις σκληρές, εκτός δρόμου, επαγγελματικές απαιτήσεις», υποστηρίζει ο Dan Persson, product manager της εταιρίας. Συνεχίζοντας, αναφέρει «Ο μπροστινός σχεδιασμός έχει γίνει έτσι ώστε να είναι πρακτικός και ανθεκτικός, ώστε να προστατεύει ευαίσθητα εξαρτήματα. Αυτό μειώνει τα κόστη επισκευών και περιορίζει το χαμένο χρόνο, λόγω βλάβης». Τα πρώτα εκτός δρόμου μοντέλα βασίζονται στη σειρά G. Αργότερα θα ακολουθήσει μία πλήρης γκάμα στη σειρά Ρ. Φυσικά θα εφοδιάζονται με όλες τις βελτιώσεις και λειτουργίες των φορτηγών Scania, όπως το Opticruise με εκτός δρόμου διαμόρφωση, εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και το νέο Scania Retarder