Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά τη διάρκεια της προσεχούς ΙΑΑ, η Citroen αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα –πλήρως ηλεκτροκίνητη- έκδοση του Berlingo Van.

Νέο ηλεκτρικό Berlingo στην ΙΑΑ

2.796 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2012)

Όπως και το δίδυμο Partner της Peugeot, έτσι και το Citroen Berlingo αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση στη προσεχή Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών του Ανοβέρου.

Κατά τη διάρκεια της φετινής ΙΑΑ του Ανοβέρου, η Citroen αναμένεται να παρουσιάσει μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση του νέου Berlingo με ωφέλιμο όγκο έως και 4,1 κ.μ. και δυνατότητα υποστήριξης φορτίων βάρους έως και 675 κιλών.

Έχοντας να επιδείξει μια μακρά παράδοση στην εξέλιξη και παραγωγή ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρώτη γενιά του Berlingo που παρουσιάστηκε το 2005, η Citroen αποφάσισε να προσφέρει ένα νέο εκπρόσωπο με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το νέο Citroen Berlingo Electric θα εφοδιάζεται με δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 22,5 kW/h οι οποίες μπορούν να φορτιστούν με δύο τρόπους.

Η πρώτη είναι και η κανονική, με διάρκεια από 6- 8 ώρες ενώ η δεύτερη αφορά στην ταχεία φόρτιση τους και διαρκεί μόλις 30 λεπτά της ώρας για την φόρτιση του 80% της χωρητικότητας των μπαταριών.

Ο κινητήρας του Berlingo Electric, έχει εξελιχθεί από τη Citroen σε συνεργασία με την Mitsubishi Motors Co. και αποδίδει μέγιστη ισχύ 67 ίππων και ροπή 200 Nm ενώ η αυτονομία του ανέρχεται έως και στα 170 χλμ.