Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με το λογότυπο της Ram και την ονομασία ProMaster αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά μέσα στο 2013 το Fiat Ducato.

Η συνεργασία της Fiat Professional με την Ram Trucks προσφέρει στην δεύτερη έναν… έτοιμο εκπρόσωπο με πολλαπλούς τύπους αμαξώματος.

Το Ducato πάει ΗΠΑ ως Ram ProMaster

2.349 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2012)

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία RAM, μέσα στο 2ο μισό του 2013 αναμένεται να λανσάρει στην αγορά των ΗΠΑ το Fiat Ducato με το λογότυπο της και την ονομασία «ProMaster».

Μέσα στο 3ο 3μηνο του 2013, η RAM αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού στην αγορά των ΗΠΑ, το οποίο θα φέρει την ονομασία ProMaster.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της RAM Trucks, κ. Fred Diaz, το ProMaster δεν θα είναι ένα εντελώς νέο μοντέλου.

Ουσιαστικά, η RAM αναμένεται να αξιοποιήσει την συνεργασία της με την Fiat Professional και θα προσφέρει το Fiat Ducato στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά.

Φυσικά το Ducato θα φέρει αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές προκειμένου να είναι συμβατό με την σχεδιαστική φιλοσοφία της αμερικανικής εταιρείας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και διαφοροποιήσεις στην γκάμα των μηχανικών του συνόλων.