Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Ford Transit Custom Sport αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2013 και θα εφοδιάζεται με πετρελαιοκινητήρα 2,2 λτ. με ισχύ 155 ίππων και ροπή 385Nm.

Μέσα στο 2013 το νέο Transit Custom Sport

3.643 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2012)

Εντός του νέου έτους αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ και η νέα –κορυφαία- έκδοση του Ford Transit Custom με τις χαρακτηριστικές διπλές ρίγες που διατρέχουν το αμάξωμα της.

Η μακρόχρονη παράδοση που η Ford έχει δημιουργήσει με την παρουσίαση των δυναμικών «Sport» εκδόσεων του Ford Transit δεν θα μπορούσε παρά να συνεχιστεί και το Transit Custom.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το νέου Ford Transit Custom Sport του 2013 θα προσφέρει σε έξι διαφορετικούς χρωματισμούς (Panther Black, Atlantic Blue, Moondust Silver, Midnight Sky Grey, Stratosphere Blue και Titanium Gray) ενώ πέραν των χαρακτηριστικών ριγών που διατρέχουν όλο το μήκος του ξεκινώντας από τον προφυλακτήρα, θα είναι διαθέσιμο με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και ελαστικά χαμηλού προφίλ.

Στο εσωτερικό, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη στοιχείων όμως δερμάτινο σαλόνι, προηγμένα συστήματα πολυμέσων κ.ά.

Τέλος σε ότι αφορά στους κινητήρες, η κορυφαία έκδοση του Transit Custom θα εφοδιάζεται με τον Duratorq TDCi των 2,2 λτ. που αποδίδει ισχύ 155 ίππων και μέγιστη ροπή 385 Nm.