Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η γκάμα των Arocs περιλαμβάνει 7 μοντέλα σε 14 διαμορφώσεις.

Ειδική μέριμνα έχει δοθεί σε κάθε τομέα, ώστε τα Arocs να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Mercedes Arocs

5.634 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2013)

Μία νέα σειρά οχημάτων για χωματουργικές εργασίες και γενικότερα έργα στον κατασκευαστικό τομέα παρουσίασε η Mercedes, εισάγοντας αρκετές καινοτομίες στην αγορά στην οποία απευθύνεται.

Και το όνομα αυτών, Arocs. Με τη συγκεκριμένη σειρά οχημάτων, η γερμανική εταιρία συμπληρώνει τη γκάμα των βαρέως τύπου επαγγελματικών οχημάτων της, που περιλαμβάνει επίσης τα Antos για διανομές σε μικρές αποστάσεις και Actros, για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. 

Η γκάμα του νέου Arocs προσφέρει μία ευρεία σειρά μοντέλων, έτσι ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες. Ανοικτά φορτηγά, με κίνηση σε κάποιους ή σε όλους τους τροχούς, μπετονιέρες, τράκτορες και άλλα, διαθέσιμα με δύο, τρεις ή τέσσερις άξονες, καθώς και 16 διαμορφώσεις κινητήρων, από 238 έως και 625 ίππους. Όλοι αυτοί έχουν σχεδιαστεί με βάση τα μελλοντικά στάνταρ των εκπομπών ρύπων, Euro 6 και μπορούν να παραγγελθούν άμεσα, ως τέτοιοι.

Η οικογένεια των Arocs έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει λύσεις σε κάθε τομέα του κλάδου των κατασκευών. Το βάρος τους ξεκινάει από τους 18 τόνους για τα διαξονικά και φτάνει έως τους 41 τόνους στα εκτός δρόμου τετραξονικά. Συγκεκριμένα υπάρχουν 7 μοντέλα σε 14 διαμορφώσεις, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για ειδικά μοντέλα, για συγκεκριμένες ανάγκες. 

Αυτά χρησιμοποιούν εξελιγμένα πλαίσια, άξονες, αναρτήσεις και φρένα, ανάλογα με τις απαιτήσεις της δουλειάς. Για πρώτη φορά συναντάμε ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης, καθώς και το PowerShift, το οποίο προσφέρεται ως στάνταρ. Περισσότερα θα διαβάσετε σύντομα, καθώς ήδη βρισκόμαστε στο εξωτερικό, στην επίσημη παρουσίαση της σειράς...