Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Volvo FM αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 19 Μαρτίου ωστόσο οι επίδοξοι «παπαράτσι» μπορούν να το εντοπίσουν ήδη… κάπου στην Ευρώπη.

Δύο ολοκαίνουργια Volvo FM ξεκίνησαν στις 4 Μαρτίου από την Ισπανία και θα ταξιδέψουν σε διάφορες χώρες της ΕΕ για δύο εβδομάδες.

Όσοι καταφέρουν να αποθανατίσουν το νέο Volvo FM καθοδόν, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους στην ειδική ιστοσελίδα της Volvo.

Γίνε… παπαράτσι για το νέο Volvo FM

2.855 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2013)

Με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο διαγωνισμό για επίδοξους… παπαράτσι αποφάσισε η Volvo Trucks να προωθήσει το λανσάρισμα του νέου FM στην γκάμα των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η σουηδική εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων, το νέο FM αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά στις 19 Μαρτίου.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Volvo Trucks αποφάσισαν να… περιπλέξουν λίγο τα πράγματα καθώς ο νέος εκπρόσωπος της γκάμας της ήδη έχει αρχίσει να… περιφέρεται σε διάφορες περιοχές της ΕΕ χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ.

Συγκεκριμένα, δυο ολοκαίνουργια Volvo FM ξεκίνησαν στις 4 Μαρτίου από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ισπανία για ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στην ευρύτερη επικράτεια της ΕΕ και η Volvo Trucks προσκαλεί τους επίδοξους «παπαράτσι» να τα φωτογραφήσουν.

Οι φωτογραφίες των δύο οχημάτων (θα ακολουθήσουν διαφορετικές διαδρομές) που θα αποσταλούν στην εταιρεία, θα αναρτηθούν στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.

Σε ότι αφορά στο μοντέλο τώρα, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από το στρατόπεδο της Volvo Trucks αναφέρουν πως το νέο FM θα προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο άνεσης και ευκολίας στον χειρισμό του ενώ καινοτόμα είναι και η σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας του.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον διαγωνισμό των «παπαράτσι» του νέου Volvo FM, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα

http://paparazzi.volvotrucks.com/