Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Atego στοχεύει να ενισχύσει τη θέση του στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών.

Επτά κινητήρες προδιαγραφών Euro VI, ισχύος από 156 έως 299 ίππους, καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Νέο Mercedes Atego

5.139 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2013)

Το τέταρτο και τελευταίο μέλος της Mercedes που προχωρά σε μία ριζική ανανέωση είναι το Atego, έτοιμο πλέον να συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του στα ελαφρά φορτηγά.

Η μία όψη της ανανέωσης του Atego έχει να κάνει με τη γκάμα των κινητήρων του. Επτά σύνολα προδιαγραφών Euro VI με 4 ή έξι κυλίνδρους και ισχύ από 156 έως 299 ίππους εγγυώνται άφθονη ισχύ με σημαντικά μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Παράλληλα, η Mercedes για τις εκδόσεις άνω των 238 ίππων εγκαινιάζει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, PowerShift 3. 

Βελτιώσεις στο νέο Atego έχουν δεχτεί και οι αναρτήσεις, χάρη στις οποίες βελτιώνεται η οδική συμπεριφορά του οχήματος και παράλληλα η άνεση που προσφέρει. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, όπως και τα φώτα ημέρας, έρχονται πλέον ως στάνταρ. Όσο για την καμπίνα, είναι και αυτή επανασχεδιασμένη, σε τέσσερις διαμορφώσεις, προσφέροντας κορυφαία εργονομία για τον οδηγό. Αυτή είναι μία πρώτη γεύση από το νέο Atego. Εμείς ήδη βρισκόμαστε εκτός, στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση του μοντέλου και σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες και τις εντυπώσεις μας από την πρώτη επαφή.