ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Τιμές Επαγγελματικών Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο Volvo FH απέσπασε ξανά (είχαν προηγηθεί οι βραβεύσεις του 1994 και 2000) τον τίτλο του International Truck of Year για το 2014.

Ο πρόεδρος της Volvo Trucks, Claes Nilsson (αριστερά), παραλαμβάνει το βραβείο από τον πρόεδρο της επιτροπής, κ. G. Griffini.

Ο πρόεδρος της Volvo Trucks, Claes Nilsson, με το βραβείο του International Truck of the Year 2014 μπροστά από το Volvo FH.

Truck of the Year 2014 το Volvo FH

3.190 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2013)

Ένα έτος μετά την επίσημη παρουσίαση της, η νέα γενιά του Volvo FH απέσπασε τον τίτλο του International Truck of the Year για το 2014. Πρόκειται για την τρίτη βράβευση του εν λόγω φορτηγού στον θεσμό.

PRO.autotriti Team

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως για τα Επαγγελματικά οχήματα «COMTRANS» της Μόσχας, η αρμόδια επιτροπή από 25 δημοσιογράφους από όλες της χώρες της ΕΕ, ανακήρυξε το νέο Volvo FH ως το «Truck of the Year» για το έτος 2014.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, το συγκεκριμένο βραβείο που παρέλαβε ο πρόεδρος της Volvo Trucks, Claes Nilsson, είναι το τρίτο που αποσπά το FH (προηγήθηκαν αυτά του 1994 και του 2000).

Σε δηλώσεις του, ο κ. Nilsson ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το νέο αυτό βραβείο καθώς, ένα έτος πριν (5/9/2012), όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε η νέα γενιά του Volvo FH, στόχος της σουηδικής εταιρείας ήταν να παρουσιάσει μια νέα διάσταση στους πελάτες της αναφορικά με τις δυνατότητες και τα οφέλη που επιβάλλεται να προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα σε αυτήν την κατηγορία.

 

Το νέο Volvo FH με μια ματιά

-Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει επιλογές 13λτ. και 16λτ. που καλύπτουν τις προδιαγραφές της Euro6

-Η τεχνολογία «I-See» είναι σε θέση να προσφέρει μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου έως και κατά 5%.

-Το νέο πλαίσιο και η ανεξάρτητη εμπρόσθια ανάρτηση αναβαθμίζουν σημαντικά το «κράτημα» του νέου FH και την κατευθυντικότητα του.

-Η θέση οδήγησης είναι σημαντικά βελτιωμένη χάρη τόσο στις πολλαπλές ρυθμίσεις του καθίσματος αλλά και της κολώνας του τιμονιού όσο και στο ευρύτερο περιμετρικό οπτικό πεδίο.

-Οι εμπρόσθιες κολώνες της καμπίνας (A-Pillars) είναι τοποθετημένες σε πιο κάθετη θέση με αποτέλεσμα την αύξηση του ωφέλιμου εσωτερικού χώρου κατά 300λτ. και της άνεσης που απολαμβάνουν οι επιβαίνοντες στο όχημα.